Ny blogg

Jag håller på och gör en ny blogg. Jag är inte så nöjd med denna, som jag tjafsat lite om. Och istället för att försöka få ordning på denna, så har jag börjat på en ny. Typiskt nog, så blir inte den nya heller riktigt som jag vill, så det kommer nog sluta med att jag använder denna. Det är väl bättre att fixa och laga det man har istället för att köpa nytt, som man ändå får fixa sen, eller nåt. Det där lät bättre på nåt sätt i huvudet när det inte riktigt var formulerat i ord än.

Jobbtisdag

Vi har haft fullt upp på jobbet idag, det kommer såna stress-och hetstoppar emellanåt, så jag är helt slut när jag slutar på eftermiddagen. Såg ut som ett bombnedslag hemma, så jag var tvungen att städa lite och flytta tillbaka bordet till köket, nu när det är färdigmålat och allt.

Idag var det en kille på jobbet, som sa att vi kommer bli tvungna att betala tillbaka våra lån nu när ekonomikrisen råder i USA. Jag undrade var han hade hört det nånstans för man försöker ju följa med lite i hur det går och nåt sånt har jag absolut inte hört talas om. Då sa han att det stod i gårdagens Metro och visade mig avsnittet i artikeln. Det som stod där var att det kommer bli dyrare för folk att ta lån om den ekonomiska krisen fortsätter, men inget om att man måste betala tillbaka sina lån.

Jag vet inte var han har fått det från. Det var i alla fall inte från Metro och om det nu var sant, så borde det väl vara "all over the news" för i så fall blir ju hur många som helst drabbade och tvingas till husförsäljning m.m..

Verkar konstigt.

Tarkett

Sebbe har köpt tarkett till köket idag. Det blir lite så när man ser det i köket, så känner man att man vill byta till det golvet i hela lägenheten.. Aaahh, den här renoveringen tar aldrig slut!! Men fint blir det! :)


Lilla landet lagom

Jag råkade zappa in Lilla landet lagom igår kväll lagom =) i tid för att se Josephine Bornebusch göra narr av bloggar. Hon hade en massa kläder slängda på sängen i en stor hög och så zoomade hon in olika delar av högen och bad läsarna välja vilken av tre outfits, som hon skulle ha på sig. Hon bad också om att man inte skulle rösta på bikini, som förra året för det hade varit så kallt. Det var roligt tycker jag! :)

Hon var ju helt grym i Play del sol med, som är en av dom roligaste serier jag sett!


Kvinnlig galenskap

Jag läste en artikel i DV igår om att kvinnor mer ofta klassas som psykisk sjuka än män. Redan på 1800-talet ansåg man att en kvinna med nervsammanbrott kundes botas med att ge henne en "hysterisk paroxysm", det ska tydligen vara ett annat ord för orgasm. Även idag tycker jag att det är ganska vanligt att man får höra såna liknande kommentarer om man inte passar i mallen på "normalt beteende". Sammanfattningen var ungefär att kvinnor anses vara mer sköra och i och med att vi blir mödrar, så anses det vara mer konstigt om vi beter oss på fel sätt. Det kan ju inte en mamma göra! Att flertalet av männen, som sitter i fängelse är pappor är inte alls samma sak. Mycket mer ofta blir kvinnor sjukskrivna på heltid p.g.a. depression medan männen bara får gå ner i arbetstid.
Idag på Nyhetsmorgon tar dom upp liknande problem och menar att män ofta väntar längre med att prata om sina problem och att dom då väljer att prata med en "coach" istället för en terapeut, som kvinnor kanske gör. Varför är det så här? Kommer det alltid vara så att männen ska vara "starkare" och kvinnan det svaga könet eller vad beror det på? Jag tycker lite synd om männen nu faktiskt och det brukar jag inte göra överdrivet ofta.


Färgstänk på Porschen

Hihihi, det har kommit vita färgstänk på kaffekokaren och jag ser det direkt som det andra tecknet att Moccamaster snart kommer flytta in till oss! Första tecknet på galenskap.
Det andra är att jag gärna vill ha kläder som matchar den nya färgen i köket. Denna fina tröjan från Lindex hade ju passat extraordinärt bra då. :)




Glömt raka ena

Är man trött om man upptäcker flera timmar efter duschen att man glömt raka ena armhålan? :p Inte bra, sängen tidigt idag!

Jag är inte alls nöjd med hur min blogg ser ut, men då jag är en nybörjare och har lite ont om tid och energi just nu, så får den väl vara så här ett tag till. Någon dag hoppas jag att jag orkar ta tag i det. Irriterande är det i vilket fall som helst!

Chicy

Jag har kikat runt lite efter nån liknande jacka, som Serena har på bilderna som jag lagt upp tidigare. På Chicy hittade jag nåt liknande. 798 kr kostar den! Antar att det inte är äkta skinn, men det är ju bra, så slipper man reta upp folk!



Dom hade mycket fint på nyinkommet.

Denna klänningen är supersöt för 689 pix! :)



Och denna tröjan känns väldigt behövlig. Hade jag nog använt superofta om jag investerade 349 kr i. Hm, får tänka på det tills imorgon!


Målat

Äntligen hemma från jobbet. Segt att jobba lördagar, men också ganska skönt, då det inte är lika många där och man får ganska mycket gjort. Putte har målat så fint i köket medan vi har varit borta. Den ljusgråa färgen, som är på väggen vid fönstret är helt underbar och resten är vitt. Det behövs ett lager till, så i morgon ska det vara klart! :)


Nu ska jag vila lite innan jag somnar framför datorn.


Grått

Snart kommer Millan och hämtar mig. Det blir lördagsjobb idag. Inget Nyhetsmorgon och kaffehinkande för mig som det brukar bli på lördagar, men det som är bra är att hon släpper av Putte när hon kommer. Han ska måla köket. Vi har upptäckt en ny färg efter allt spacklande, nämligen grått. Tänkte haft vitt i hela köket från början, men nu blir nog en vägg ljusgrå.
Spännande! :)


Gossip girl

Serena!
Gimme gimme your clothes!!




BUZZ!

Millan och jag spelar Buzz och killarna spacklar!
Så det ska va! :)


Mår illa!

Igår fick vi första omgången spackel uppsatt i köket och då det inte gick att laga någon middag i det rummet, så blev det att jag åt godis och drack två stycken X-ray och Cola light till middag istället. Ingen bra idé. Man tycker att jag borde ha lärt mig vid denna ålder att jag inte kan äta en massa sött och dricka energidrickor på tom mage, men icke! Mådde i alla fall skitilla och fick gå och lägga mig halv nio, eller nåt. Kanske var tidigare för jag orkade inte ens titta på klockan eller ställa alarmet.
Skärpning kvinna!!

Uggs

Fårskinnen som alla går runt med nu som kostar ett par tusen. Är det bara jag eller är inte dom extremt fula? Har dom någon hemlig funktion?  Jag måste ha missat något!



Nej, det går inte! Bort!!


Jofama + Efva Attling = sant

Hmm, min skinnjacka känns lite tråkig nu. Vill ha Jofamas och Efvas! Fast den är ju några gånger dyrare. Man kan ju drömma eller börja sy lite själv, eller inte! Drömma blir bra.


Clas Ohlson

Jag blev ivägskickad att köpa spackel på Clas Ohlson nyss. Det går åt väldigt mycket om man bredspacklar ska ni veta! Jag har i alla fall blivit beordrad att åka dit flera gånger tidigare av min pojkvän och varje gång har han sagt: "men säg bara att du ska ha det här och att man använder det till det här" och varje gång har jag köpt fel fastän jag bett personalen om hjälp. Dom förstår aldrig vad jag menar och en gång ringde dom till och med sebbe från min mobil och pratade med honom i tio minuter om det vi behövde, men det slutade med att dom sa att dom inte hade det.
Hur som helst, dom hade INTE spackel, men när jag gick därifrån, så hade det paret som jag parkerat bilen jämte precis börjat packa in sina inköp och däribland var den! En Moccamaster! Precis den jag vill ha! Jag tar det direkt som ett tecken att det är en sån jag ska ha sen när köket börjar bli klart! :)


Milanos fashion week

Har ni sett Juliette Lewis på Milanos fashion week?
Den bruden är grymt, kaxigt cool! Hennes musik är väl inte riktigt min stil, men tuff är hon!


Köket

Idag har jag köpt lite färg och grejer till köket. Vi håller ju som sagt på att renovera det och imorgon kommer det ett par vänner till oss, som ska hjälpa till med att spackla och måla. Så här ser det ut nu på ena sidan. På andra sidan är det ganska tomt för tillfället förutom en gammal kyl, som förhoppningsvis snart blir ersatt.


Det murade som vi tagit fram till vänster ska slipas och lackeras och på väggen längst bort till höger ska tapeten som jag tidigare visat upp. Kaffekokaren som är med på bild är från Siemens och heter Porsche. Det är en av dom sämsta bryggare, som jag har haft. Termosen läcker överallt när man häller upp och en gång svingades hela kannan iväg, så jag fick kaffe över hela golvet. Jag har jättedåligt morgonhumör och när det hände då hade jag inte långt ifrån gråten. Man måste ju ha pålitliga maskiner, som fungerar när det är något bland det första man använder på en ny dag. Den kanske är ett måndagsexemplar, men när köket är klart ska jag i alla fall ge mig själv en present i form av en Moccamaster! =) Den har fått mycket bra kritik och jag tror dessutom att den passar in bättre i det lite gammeldags köket!



Moccamaster


Menskille!

Tänk om min kille kunde få känna på bara en dag hur det känns att ha mens när det är som värst.

Att blöda så mycket, så man tror att man kommer att svimma.
Att ha den där tryckande värken långt nere i magen och att ha en mage som lever vilda västern vid dom mest olämpliga tillfällen.
En dag?
Bara en dag?
Nähe, skit i det då!

Det kommer ju ändå aldrig att vara värre än när en man är riktigt förkyld!

Tack Tampax, Ipren, Takida i min ipod och min sovmask, som gör dessa dagar uthärdliga!

Krismöte

Ni har vi haft ett krismöte i styrelsen i vår bostadsrättsförening. Anledningen är att det har framkommit klagomål vid ett flertal tillfällen om diverse saker, som frambringat känslomässiga utbrott. Därför tänkte jag ge lite tips till er som funderar på att bli ordförande i er bostadsrättsförening.

1) Det kan vara väldigt trevligt, så länge alla lägenhetsinnehavare är överens om bl.a. omgivning och arbetsuppgifter som ska utföras. Ha dock i omtanke att det är väldigt sällan, som ett flertal människor har samma uppfattning om vad, hur och när saker ska göras.

2) Beräkna hur mycket tid, som du tror att du kommer att lägga ner på dina arbetsuppgifter och dubbla det.

3) Ha i åtanke att du kommer att höra mycket skitsnack om alla från de flesta.

4) Räkna med att få samtal, bli stoppad i trappuppgångar, kallad på om du är ute på balkongen, få oväntat besök i din lägenhet m.m. när som helst på dagen.

5) Var noga med att välja era kandidater till valberedning med omtanke.

6) OCH det är omöjligt att tillfredställa allas behov eller göra alla nöjda!

Mötet slutade med att en äldre dam, som blivit nämnd i tidigare inlägg rusade ut gråtandes efter halva mötet och att en annan äldre man fick gå och be en nyinflyttad om ursäkt!

Händelserik kväll och jag är så glad att den snart är slut!

Hålen igen

Dom jeansen från Topshop, som L I N N hade på sin blogg går i samma tecken som tightsen som Sofi Fahrman tipsar om att man kan klippa sönder själv och Engla ger samma tips i sin blogg! Nåt att satsa på istället kanske, klippa och klistra! :)

Sofis tips   Englas tips

Fredrik Reinfeldt

Jag fick en tankeställare på jobbet idag, då en medarbetare kommenterade mitt inlägg angående Fredrik Reinfeldt för några dagar sen. Jag dumförklarade mig lite, då jag inte förstod vad han pratade om och det borde jag inte ha gjort. Jag anser mig vara en normalbegåvad medlem av befolkningen i Sverige och det är väl meningen att Sveriges statsminister ska tala till folket, så att vi förstår vad han pratar om? Jag tycker själv att jag är relativt klok, jag läser mycket och är intresserad av att lära mig mer om det mesta, men ändå har jag skrivit "jag kanske är för korkad för att förstå". Och i sådana fall om man ska dra det till dess kant, så dumförklarar jag majoriteten av alla i Sverige. Så fy på dig Fredrik, som inte talar förståeligt i en intervju på Nyhetsmorgon! Det är ju inte konstigt att många inte orkar engagera sig i politiken mer, när det pratas i gåtor så ofta! Dessutom har han varit ordförande för Moderata ungdomsförbundet och han är en av dom yngsta statsministrar, som vi haft i Sverige. Borde man inte ha lite kunskap då om hur man når ut till fler människor.
Och ett fy på mig, för att jag väldigt ofta (har jag kommit på) ursäktar mig själv genom att säga t.ex. "jag kanske är korkad, eller det kanske är mig det för fel på, men..."

Hemskt, men roligt

Måste bara berätta en historia tagen från verkligheten, som berättades på pappas kalas.
Min farbror var och hälsade på sin kusin i USA förra året och han har blivit lite till åren. Kusinen alltså. Så en dag sa han till min farbror: Let's go for a ride! Och min farbror tänkte: javisst, det kan va trevligt att ta en sväng med bilen. Sju timmar senare var dom hemma igen. Då hade dom åkt i en stor cirkel, som mestadels bestod av skog och dom fick möte av en bil ungefär var tionde minut. Under resan var kusinen tvungen att stanna och kissa, så han stannade helt resolut mitt på motorvägen och ställde sig och pissade med kroppen vänd in mot vägen istället för med ryggen till.
Jag hade kunnat ge mycket pengar för att se min farbrors min just då eller när han förstod att "Let's go for a ride" betydde en heldagsutflykt körandes genom skog, skog och ännu mera skog! Hans kusin börjar bli lite senil.. Jättetråkigt, men det blir ändå ibland lite komiskt.

Marc Jacobs

Åh vad den är fin,
tänkte jag med en fånig min,
om jag bara den kunde få,
vad underbart jag då skulle må,
hå hå!

Vill ha!

Såg dessa härliga rockjeansen hos L I N N! Tycker om! Topshop såklart!

 

Kalastrött

Jag är jättetrött, som vanligt på måndagar och nu ska jag på kalas för pappa fyller år! Hoppas jag blir piggare då! :)
Orkade i alla fall ta kort på jackan från Forever21 på och stövlarna från Scorett!

Cyaa!


Gårdon!

Nu har Camilla, Putte och deras vovve varit här. Han försökte få tag i Gårdon, men jag gömde honom bakom min rygg och då stod han och kikade på mig så här en lång stund!



Gårdon får han inte, han är alldeles för värdefull. Dessutom fick han råttan (också ett gosedjur) sist, men han var äcklig, så honom fick han tugga sönder. =)

Tycker om

Blommiga strumpbyxor vill jag ha! Gör hela outfiten helt annorlunda med en gång!

Klickbegär!


Billiga är dom också! =) www.evasunderklader.se


Krav för välbesökt blogg

Jag tror jag har förstått konceptet för att få en välbesökt blogg:

1) Jag ska vara 17 år

2) Måste ha en dvärgspets eller liknande som heter Dior kanske

3) Stort shoppingkonto

4) Massa tid till att gå på stan och på kaféer

5) Kunna sova till mitt på dagen och gå och lägga sig tidigt på morgonen

6) Skriva som ungdomar pratar

7) Eller jobba på någon stor tidning och ha en blogg i jobbet

8) Helst bo hemma och bara vänta på att jag ska bli 18 år, kunna köpa mina egna cigg och köpa en egen lägenhet mitt i stan för mina fonder, som plötsligt blivit tillgängliga

9) Minst ha köpt ett kyssjohanna-smycke dom senaste dagarna

10) Äta massor med smågodis och glass och ändå vara supersmal

11) Just det, jag ska helst vara fotomodell också

Med andra ord är det helt kört för mig!

God morgon! =)

Bli medlem här! =)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=4353

Saturday night!

Nu sitter killarna och förfestar med cider och tittar på Polisskolan! Snart ska jag skjutsa dom till casinot och sen ska jag hem till Anna på tjejkväll! :)

Upprörda skrik från badrummet!

Sebbe: Hjärtat, hjärtat, hjärtaaaaat?! (upprörda skrik från badrummet)

Jag: Jaa? (väldigt lugn röst)

Sebbe: Du måste hjälpa mig! (fortfarande upprörd)

Jag: Vad är det då?

Sebbe: Du måste hjälpa mig raka mig!

Jag: Inte nu, jag är upptagen (tog en cigg på balkongen)

Sebbe: Meh! (väldigt ömklig röst)

Så jag fick gå och hjälpa nakenfisen raka huvudet! Aja, det är bättre halv elva en lördagsförmiddag än klockan sex på en vardagsmorgon när man inte ens gått upp, som det var förra veckan!
Nu är han nyrakad och fin igen!
Pust!
Spara håret och klipp dig hos frissan varannan månad istället! :p

Nyhetsmorgon!

Förra helgen intervjuades Reinfeldt på nyhetsmorgon och han fick en del frågor, som jag tyckte var ganska intressanta att få veta hans svar på. Det tråkiga var att jag förstod inte vad han svarade för han började babbla om en massa andra saker tyckte jag. Jag är kanske för korkad för att förstå. Idag var Mona Sahlin med i programmet och hon fick liknande frågor och jag förstod alla hennes svar. Tack Mona!

Nu ska jag äta gröt med hemmalagat äpplemos. Jag fick en hel kasse av min pappa förra helgen, som jag gjorde en omgång mos på och idag tänkte jag göra en omgång till på resterande. Är bäst att få det gjort, för snart får jag säkerligen en ny fullproppad kasse, som står och väntar utanför dörren. Tack pappa! =)

Ikväll ska jag på ett litet partaj och jag tänkte ha med mig mitt fina paraply från Rhodos. Zebraparaplyet! Det är hur tufft som helst, men tyvärr är jag så rädd om det att jag nästan aldrig vågar använda det. Nu ska jag i alla fall hem till någon, där jag vet att jag kan hämta det senare om jag glömmer det! :)

God morgon eller nåt!

Måste bara skriva av mig lite.. Vi har haft lite problem med en dam i vår bostadsrättsförening, som är väldigt missnöjd med hur ett bullerplank uppförs här utanför. Jag har emottagit jag vet inte hur många samtal om detta denna vecka och har fått höra på samma sex meningar om och om och om igen.. Jag är ordförande och vise ordförande har fått lika många samtal, samt mannen i kommunen, som är ansvarig för bygget. I vilket fall som helst, så har jag låtit mina vänner på www.facebook.com få följa mig i detta dramat genom statusuppdateringar och detta har några vänliga själar dragit nytta av.
Nu till det komiska: fyra av mina vänner har ringt mig i veckan och inlett samtalet med "jag vill prata med dig om bullerplanket" och genast lägger jag mig till med en mycket allvarlig stämma och svarar, Jaa? och då skrattar dom och säger att dom bara skojar. Jag tycker det är lite lustigt att jag så snabbt kan anpassa mig till en superseriös inställning. Överraskar mig själv faktiskt! Ganska imponerande eller kanske bara komiskt!
Hur som helst, så börjar alltsammans likna en vild cirkus!

Skor!

Jag köpte ett par stövlar från Scorett för ett par veckor sen i ljust brunt. Jag var egentligen ute efter ett par ankle boots från Topshop i samma färg, men dom fanns inte i min storlek varken i butiken eller på www.topshop.com. Bättre utbud för oss kvinnor som står stabilt på jorden tycker jag! Jag började kika runt om det var några andra, som jag tyckte om och då hittade jag ett par i mörkare brunt på samma ställe. Problemet är att nu finns dom jag ville ha från början i min storlek men inte dom mörkare som jag är mer sugen på nu. Vilka problem jag har! :p Får se om jag klickar hem några!

Dom första är dom som inte fanns i min storlek, men finns nu och dom andra är dom som jag vill ha nu, men som inte finns i min storlek!


Rosaaaaaa!!

Jag brukar alltid städa på fredagar, men det är lite jobbigt nu för dammsugaren har pajat. Slangen har gått av från handtaget. Det beror väl dels på köksrenoveringen när man drar den fram och tillbaka över slipdamm och skit (inte bra jag vet) och dels för att jag kan vara ganska hetsig när jag dammsuger. Ja, jag är lite pedant, eller nej, jag korrigerar det till mycket pedant. Klarar inte av damm, smuts och oreda. Inte hemma och på jobbet i alla fall. Hos andra bryr jag mig inte så mycket. Hur som helst höll jag på att städa när min kille, Sebbe kom hem med en överraskning. En ny dammsugare! Wiieehoo, vad glad jag blev! Dammsög golv och soffa och fåtölj och bra blev det! :) Han sa att det fanns ingen rosa, så det blev en blå, men det är bara bra. Försöker dämpa mitt rosabegär lite och då är en blå dammsugare en bra start.
Är förresten en väska från Tara i bakgrunden, som jag köpte i somras. Jag har inte använt den så mycket för den är ganska stor. Känner mig som tomten med säcken på ryggen när jag går runt med den. Men den gör sig ganska bra i kuddkorgen tycker jag. Fin färgklick! :)


Roligt!

Jag var på jättedåligt humör imorse. Min kille sa säkert 5 ggr att han inte hann göra frukost och menade med det att jag skulle göra det, men det vägrade jag! Nån måtta måste det va! Blev i alla fall jätteglad när jag såg att jag fått mina fyra första kommentarer och alla var positiva!
Tack kära läsare! :)

NK

Jag har haft lite problem med att hitta inne på NK under några år. Jag har världens sämsta lokalsinne och kan knappt hitta rätt utgång när jag går där inne. Riktigt dåligt lokalsinne, jag vet! Men nu har det slumpat sig så att en kär vän till mig arbetar där och visar mig guldkorna, som finns där inne. Det senast inköpet blev denna väska från Pepe jeans, som fanns på NK Mode. Jag har egentligen tillräckligt med väskor, men det är väl nåt begär jag har! Jag tycker den är väldigt trevlig nu på höstkanten i alla fall! :)




Orkar inte ens kommentera..

Ville bara nämna att det var en ung man på jobbet idag som gjorde ett uttalande, som ungefär löd så här: det är bara bögar och attentionwhores som bloggar.

Jag tycker faktiskt att det är lite synd om killen som inte har bättre koll på hur roligt spännande och intressant det kan vara att följa människors liv världen över bara genom att slå på datorn. Men det är klart, det ger väl mer att titta på påhittade serier och filmer istället för att ta del av någon som lever i det så kallade verkliga livet!

Sedär, jag orkade visst kommentera det ändå! :)


En rolig iakttagelse!

Jag såg vilka fina kläder Sofi Fahrman hade på sig idag på hennes blogg www.aftonbladet.se/sofismode/. Och jag tycker faktiskt att hennes fina skinnjacka från Acne är väldigt lik den jag köpte på www.forever21.com!
Bra köp med andra ord!



Måste bara visa!

Min pastasallad, så bra blev den och med hemmagjord dressing kan det inte gå fel! Är bara att blanda i goda grönsaker, fetaost och i detta fallet sojakorv. Det är det enda min Sebbe klagar på. Vad är det för korv? Är det vegetarisk korv? Ja, jag har sojakorv i, men män behöver ju äta kött varje dag!! :p Han brukar sluta klaga när han börjar äta i alla fall! :)


Ha!

Idag kom beviset på posten! :)

Vi har en äldre dam i vår bostadsrättsföreningen, som ville ha fruktträden beskurna i våras. Jag fick tipset att Veteranpoolen både var billiga och bra, så jag ordnade så att en trevlig man som är pensionär kom hit från det företaget. Han hade inte hunnit arbeta länge, förrän jag fick ett mycket argt samtal  av damen om hur inkompetent mannen var för uppgiften och att han hade förstört trädet och att hon minsann tänkte flytta om det fick pågå. Det var inte första samtalet heller. Jag tror jag fick höra sammma sak 100 ggr den dagen. Vi fick be mannen avbryta arbetet för att få lugn tillsvidare.

Uppenbarligen är hon ganska ensam om att ogilla dessa pensionärer som får så fina omdömen, så jag säger: tummen upp för Veteranpoolen och tummen ner för oförskämda, extremt negativa, sura människor!!



Smeg!

Vi kommer att behöva en ny kyl och frys när köket börjar bli färdigrenoverat och jag har spanat in ett från Smeg hur länge som helst, flera år faktiskt. Saken är den att det finns en massa anledningar till varför jag inte ska köpa det,. T.ex. att det är ganska dyrt, det är inte särskilt rymligt inuti (och jag vill verkligen ha gott om plats för mat) och det är rosa, vilket säkert får en del köpare att rynka på näsan när man väl säljer lägenheten. Trots detta återkommer jag ständigt till detta underbara kylskåp och drömmer om att det finns i vårat kök!

Galet!


Paket!

Idag när jag kom hem hade jag fått en avi att mitt paket från www.forever21.com hade kommit! Jag hann precis hämta det, så att jag hann hem till The Hills också!
Denna fina röda väskan är en av de saker, som jag beställde och jag tycker den är väldigt trevlig och passar dessutom utmärkt till sjalen jag köpte på Design Only på Fredsgatan i Göteborg! Tack Anna förresten för att du övertalade mig om att jag var värd den! Du är min bästa shoppingväninna! ;)


Forever21

Nu har jag precis fått reda på att mitt allra första paket från Forever21.com har gått igenom tullen, så jag hoppas att jag får det i veckan som kommer. Det var inte helt lätt att beställa därifrån efter alla verifieringar man måste göra vid sitt första köp. Förhoppningsvis kommer det att vara värt det! =) Uppdaterar status i veckan!

Jag har också tittat på två avsnitt av Gossip girl. Blair och Chuck är ju för heta tillsammans! Kan knappt vänta på nästa avsnitt!

Nu blir det lite bokläsning, sen sängen och jobbet imorgon!

God kväll!

Köket!

Min sambo och jag håller på att renovera köket. Det senaste är att vi har köpt en tapet som ska sitta under en glasvägg där ekköksbänken slutar. Jag ville egentligen ha en turkos med rosa rosor, men fick absolut inte det för killen, vilket var bra för jag har en tendens att bara köpa rosa saker. Finns risk för att hela lägenheten kommer se ut som ett Hubbabubba om ingen stoppar mig! Nu blev det iallafall rosor, fast i en mer diskret färg och om jag vill ha en annan sen, så ska det bara vara att byta för den limmas inte upp under glaset! =)


Sollördag!

Idag försöker jag mig på att blogga för första gången! Jag har några favoriter som jag brukar läsa dagligen och tänkte att jag skulle pröva på det själv, bara för att se om det är något för mig. Måste ju testa! :)

Jag har varit i Göteborg idag och fikat med världens bästa Anna och Ginny (hennes underbara lilla dvärgspets) och kollat in Ragtime, som vi för övrigt läste att även modebloggaren Ebba besökte igår! Vi köpte inget, men vi kommer nog gå dit snart igen och spana in butiken lite mer!

Hmm, nu ska jag se om jag kan få in det här inlägget. Det är ju som sagt första gången!

RSS 2.0