En hyllning

Jag vill sända en hyllning och tack till mina kära föräldrar för min underbara uppväxt. Min pappa har varit bonde och under hela min uppväxt har jag fått vara med om att åka hölass på somrarna, dricka läskeblask, hallonsoda, passionsfrukt och fått glass från kiosken varma dagar, jag har hjälpt till när kalvar har fötts, jag har hållit i griskultingar, jag har fått ha en häst, hund och katt och jag har alltid haft min pappa hemma. Vi har huggt gran till julafton och lagt granris utanför dörren, dragit ihop till påskbrasor som vi har myst framför, klippt påskris i skogen och ätit blodpudding lagat av farmor efter slakt. Mamma har bakat, fixat huset och den stora trädgården där vi plockat frukt, bär och lekt och hon har alltid varit så fin på morgnarna i sitt stora nattlinne, vi har eldat i den gamla vedspisen och stoppat korv, åkt pulka och skidor och gjort kojor i skogen där vi luntat (inte så bra kanske) och byggt tunnlar i ladan av höbalar (fist min barndomskompis i ansiktet när hon kröp efter mig=). Fått skjuts till diverse träningar hit och dit. Det går inte att göra dom rättvisa i det här inlägget. Jag har haft en idyllisk uppväxt och jag är så tacksam för den. Jag tror inte mina barn (om jag får några) kommer att ha samma möjligheter, men jag hoppas att om jag får några att dom kommer att lyssna på en gammal (läs jag) dams historier och att dom kan leva sig in i hur en familj på en lantgård hade det för inte så länge sen.. Det är få förunnat att få uppleva detta och jag kommer alltid att bära det med mig.
Tack mamma och pappa!

Fredagkväll

Äntligen helg! Vi brukar sluta halv två på fredagar, så om det blir övertid efter det på jobbet så är alla i gruppen helt slut efter den tidpunkten. Vi slutade som "vanliga" arbetare idag, men det känns ändå att vi jobbat över. Helt galet! Nu är det ledighet som gäller i alla fall. Vi ska göra räkbaguetter och Sebbe hade köpt med sig vitt vin hem och jag hade köpt med mig några öl. Det är som det ska vara! =)

Nu spelar Sebbe lite PS3 och jag surfar lite med iPoden (You shook me all night long med AC/DC) på i köket. En öl innan mat och Idol är aldrig fel. Jag tycker Sebbe ska skala räkorna för när han gav anledningar till varför vi ska skaffa båt, så var det bland annat att han är Orust-och havspojk, så då tycker jag han borde vara grymmast på det! =) hehe



 

@ WoRk

Camilla & jag in action @ work! :p

 

God morgon!

Jag funderar på att blondera håret och börja använda mina glasögon istället för mina bruna linser.
Vinnande koncept?



Jag tycker i och för sig att det är jobbigt med glasögon när det regnar, är fuktigt och när jag ska ligga ner i soffan. Kanske blir vanliga, genomskinliga linser denna gången i alla fall.

Ha en bra dag! För mig väntar övertid! :p

Friis & Co

Usch, Coop var ingen trevlig affär. Tacka vet jag ICA Maxi och det blir där vi handlar i fortsättningen. Sebbe gjorde mackor innan vi åkte och när vi kom hem så var vi inte så hungriga, så det blev lite frukt. Nu börjar vi känna oss lite hungriga, men nu orkar vi inte laga nåt. Så kan det gå! Vi har i alla fall skaffat räkor, så i morgon blir det räkmacka på kvällen. Roligt att ha nåt att se fram emot!

Surfade in en sväng på Chique och fastnade på Friis & Companys saker. Farlig sida, men ack så välbehövligt i vintermörkret och rusket.

   

Coop

Coop har öpnnat i vår lilla håla och Sebbe och jag ska åka dit och kolla in det. Det är Sebbe som står för maten idag, så det blir säkert jättegott. Han är väldigt bra på matlagning och jag tycker han kan göra det oftare! :)

Skönt med fredag imorgon. Vi har dessvärre blivit ombedda att arbeta övertid och det togs inte så väl emot i gruppen. Men det är så att jobba sist i kedjan när ordrar måste gå iväg och det är något man får räkna med när man jobbar i vår grupp. Så, nu har jag sagt det för femtioelfte gången! :p

Ugn

Sebbe såg något recept på Nyhetsmorgon imorse där dom tillagade en ugnsbakad kötträtt. Han tyckte att vi skulle laga det idag, men jag fick påminna honom om att vi fortfarande inte har någon ugn. Köksrenoveringen är ju som sagt inte riktigt klar, men det känns som om vi måste ta tag i det snart. Jag vill göra lasagne, tacospaj, baka bröd och bullar, särskilt lussekatter. Det är så underbart när det blir varmt och luktar saffran i hela lägenheten. Hoppas hoppas vi har ugn till jul!

Upprörd

Är det någon mer än jag som har problem med minipiller?

Jag äter Cerazette och det resulterar i:

magont, känns som om jag har ont i äggstockarna två veckor innan mens
mellanblödningar
extremt ömma bröst (får avbryta alla skojbråk med Sebbe p.g.a. det)
humörsvängningar
känner mig uppsvullen i minst två veckor
"vanlig" mensvärk både innan, under och efter menstruation

Det här fungerar inte längre. Det är inte första sorten som jag provar heller. Ska det vara så svårt att forska fram ett preventivmedel, som inte har en masa biverkningar? Som kvinna är detta ett stort handikapp och snart måste en förändring ske i alla fall för mig. Jag har dessutom blivit storkonsument av Ipren och det känns ju inte så överdrivet hälsosamt heller.

Ha en bra dag!

Tävling

Chans att vinna Luella t-shirt här!

Här är den!

Presenten till mig själv! Jag är såå ego!



Rosa, fina sneakers från Juicy Couture såklart.



Nu är Sebbe ute och promenerar med sin arbetskamrat och jag ska laga lite middag och det blir vegetariskt. Inte så populärt hos min köttätande man, men nu är det jag som lagar. Lite ego igen, men jag är faktiskt inte alltid det. Bara ibland. :p


Present till mig

Jag cyklade förbi Kungsmässan på hemvägen och köpte en present till mig själv på Raglady by Tara för Anna säger att jag förtjänar det! =) Ni som är trogna läsare av min blogg kan nog gissa er till vad det är för nåt, men jag ska lägga upp bilder sen så får ni andra också se.



Först ska jag ta det lite lugt och dricka lite kaffe. Syns det att jag kört kaffekannan i diskmaskin? In desperate need of a new coffeemachineeee!!



Stimulerande

Jag snurrade runt här med pärm, papper, kalender och tekopp medan jag spillde lite här och där innan mötet. Tiden går så fort ibland. Jag hann fram till utsatt klockslag i alla fall och nu är många arbetsuppgifter utdelade. =)



Sebbe infriade min önskan och köpte sushi, så det behovet har blivit tillfredsställt nu äntligen. Tack min kära! Jag tog 12-bitars, men orkade dessvärre inte äta upp allt. Trodde jag skulle kunna äta hur mycket som helst efter min längtan, men 10 bitar hade nog varit mer lagom och mer stimulerande för lilla magen. Nu ska jag ta det lugnt och vila lite.




Skämt+Blondinbella

Min mössa och jag. Den var nära att det blev en rosa, men jag försöker minska min förbrukning av rosa accessoarer, så det blev en svart till slut.

Snart ska jag på styrelsemöte, så det blir att ta ett par mackor och sen ge sig iväg. Sebbe ska nog fixa mat idag och jag har önskat mig sushi. Frågan är bara om det finns tillgängligt i denna lilla stad en tisdagkväll. Är lite bitter på matutbudet här, som ni kanske märker!



Jag läste i Metro idag att Blondinbellas paus är över och att hon ska börja blogga igen. Trevligt! Jag googlade på henne, men det slutade med att jag hittade någon på 1000apor som gör någon slags skämtblogg i hennes namn. Får man göra så? Har man inget bättre för sig i livet så! :p

God morgon

Jag försöker få flexledigt en dag om två veckor när jag fyller år, men det beror på hur mycket vi har att göra på jobbet om jag får det eller inte. Det är lite surt ibland att jobba i en grupp där man inte kan utnyttja sin flex alla gånger när man vill det. Om jag får det så tänker jag sova tills jag självvaknar och sen ska jag gå runt i myskläder oförskämt länge och dricka ohälsosamt mycket kaffe. Håll tummarna att det går vägen!

Nu ska jag cykla till jobbet i min nya mössa från Lindex. Kallt ute.

Nu är det kvällen

Jag gick runt och lämna kallelser förut när Sebbe var ute och gick med sin arbetskompis. Dom är så duktiga och hurtiga. I alla fall så passade jag på att ringa på hos en äldre dam som varit lite besvärlig emellanåt i huset jämte och lämna lite information som hon efterfrågat. Hon blev glad att jag kom och pratade med henne istället för att ringa och frågade om jag hade varit inne i hennes lägenhet innan för den är minsann den finaste trean av alla. Jag sa att jag hade blivit inbjuden och tittat på den två gånger tidigare, men då var hon redan halvvägs in, så jag gick in en stund och berömde den lite. Visst är den fin, men den finaste är kanske att ta i. Jag är glad att hon uppskattade att jag kom och så har jag gjort en liten god gärning i och med det idag också. :)

Det var en annan granndam som också hade ringt och eftersökt mig innan jag hunnit hem. Sebbe hade svarat och sagt att jag skulle ringa tillbaka när jag kom hem, så det fick jag gjort förut också. Hon sa att jag inte varit hemma, men att hon pratat med min fästman. Min fästman! Det lät så sött! Sebbe är hädanefter min fästman! :)

Nu ska jag tvätta av ansiktsmasken som jag aldrig fick gjort igår och sen ska jag läsa lite.



Go kväll!

Äntligen över

Det här var en riktigt seg dag på jobbet och det är skönt att den äntligen är över. Nu är räkningarna betalda och snart ska jag laga lite mat och sen ska jag lämna ut kallelser till styrelsemöte i föreningen. Jag har fått in en massa punkter som en man vill att vi ska ta upp på mötet, men han själv meddelade att han inte kunde närvara denna gången, så det är ju lite synd. Tur att det finns mail, så att jag kan uppdatera honom ändå efteråt. =)

Kråkattack

Väldigt obehaglig händelse har inträffat nu på morgonen. Jag stod i köket och skulle ta kaffe när en flock med kråkor eller vad det nu är för fåglar kom flygandes i hysterisk takt precis utanför fönstret (trodde nån av dom skulle flyga in i rutan) och sneddade över taket. När jag tittade ut på andra sidan från vardagsrummet så kom flocken och satte sig i trädet här utanför. En sekund senare kom en flock till i samma hysteriska fart och sen kom en flock till. Alla satte sig i trädet. Det var som i en skräckfilm. Jag tror inte jag har sett så många äckliga fåglar på samma gång innan och nu har dom kretsat runt huset i en halvtimma. Jag håller på att tappa det känner jag. Försökte fånga dom på bild, men med den farten så är det ju stört omöjligt. Jag tycker inte om fåglar, dom är obehagliga.

I det här trädet skulle alla sitta samtidigt helt plötsligt.



Jag var  helt slut när jag kom hem igår kväll, så det blev sängen direkt. Skulle egentligen hunnit skriva ihop en kallelse till styrelsemöte, som vi ska ha nu på tisdag men jag fick göra det nu på morgonen istället. Jag har inte ens orkat plocka upp övernattningsväskan och då är det illa. Sånt brukar jag aldrig låta stå annars.



Just det! Bloggkollen skulle jag också fixat igår, men det får bli ikväll istället!

Ha en bra dag och se upp för hemska fågelattacker! Ska inte dom flyga västerut nu? Tycker tydligen det är roligare att kretsa som dårar kring ett och samma hus hela tiden.

Hyrbil

Nu ska jag in till stan och hyra bil för att flytta en väninnnas saker från sitt ex lägenhet. Hoppas att det går bra. Sen när jag kommer hem ska jag göra ansiktsmask och dega framför teven med min Amigo från Marabou! :)
Ha en trevlig kväll!


Yesterday



Redo att åka iväg till Anna med presenten! Klippte luggen precis innan jag åkte och det kändes som jag hade hår överallt. Det är inte lätt att underhålla hellugg.

 

En lila necessär var det och Anna börjar genast plocka i sitt smink! =)

Vi gick och handlade lite mat sen och jag fick övertalat Anna att köpa lite bröd, pålägg och middagsmat för hennes kylskåp var helt tomt. Helt tomt, ingenting där. Nu har hon lite i alla fall som tur är. Vi mötte upp Helena vid affären och senare kom Jill med sin vovve Zid. Vi käkade lite middag och efter det kom även Frida och Filip och sen satt vi och pratade och drack lite tills dom andra gick ut en sväng på stan. Anna och jag gick och la oss för Anna skulle jobba idag och Zid kom och sov med mig i soffan emellanåt och resten av tiden sov han hos Anna i sängen. Ginny blir lite svartsjuk när Zid får mer uppmärksamhet, så det blir ett litet kalas av allt när båda är med! :)

Zid & Ginny

 

Sebbe hade haft det bra med killarna igår och nu har dom åkt hem. Jättefint hade Sebbe städat när jag kom hem. Så duktig så!

Nya tider

Anna & jag kom på att vi har dragit bak klockan en timma när vi satte på Nyhetsmorgon och det var väldigt välkommet för Anna som ska börja jobba klockan tolv. Jag tänkte köra henne till jobbet och sen gå en sväng med Ginny. Kvällen igår var trevlig. Alla tjejer gick ut utan Anna och jag som gick och lade oss vid tolv med två små hundar. Blev hundvakt åt en annan liten också. Jag laddar upp lite bilder senare för jag är inte så bra på Annas iMac.
Ha en bra söndag!

Kungsmässan

Nu har vi varit en sväng på Kungsmässan och införskaffat lite nödvändigheter.

Denna presenten från Raglady kändes väldigt nödvändig till min kära vän Anna för hon förtjänar det efter ett par jobbiga dagar. Ni får se senare ikväll vad det är för nåt. Finns risk att hon hinner läsa min blogg annars.



Jag beställde ett par rosa sneakers från Juicy Couture när jag var inne på Raglady med. Kunde inte motstå!

Sebbe och jag har känt oss lite hängiga och orkeslösa den senaste tiden, men nu har vi laddat upp med vitaminer och mineraler. Galet stora är dom för kvinnor som jag ska ta, men dom för män var faktiskt inte så himla små heller. Hoppas dom gör underverk nu!

 

En sväng till Kicks blev det också. Jag tycker om Schwarskopf! Dubbla poäng är det dessutom på Kicks-kortet just nu.



 Sebbe valde att gå till EB Games och köpa två spell till. Helt galet!


The Hills

Jag såg The Hills (Season 4) | Ep. 11 | 'You'll Never Have This...' igår och jag undrar vad det är för FEL på Spencer och Justin??? Och varför hänger Heidi & Audrina ihop med dom här killarna? Jag blir så upprörd. Intelligenta, ambitiösa, vackra tjejer, som blir manipulerade av män. Det förekommer ALLDELES för ofta. Det är inte konstigt att kvinnor inte är lika framgångsrika när män jobbar ihjäl sig för att hålla dom tillbaka och när kvinnor accepterar det och anpassar sig hela tiden. Både Lauren och Heidi har tackat nej till karriärsmöjligheter p.g.a. killar, som inte vill att dom ska lyckas bättre än dom själva. Ynkligt!! Upprörd! Och inte ett dugg jämlikt nånstans! Grr



www.mtv.com

Loulou

Jag orkar nästan aldrig titta när man får se vem som åker ut i Idol utan jag brukar läsa det på Aftonbladet dagen efter. Idag läste jag att Loulou åkte ut och att det antaligen var för att hon kritiserade ABBA. Ja, det borde man ju förstå inte är så populärt i svensk tv, men jag tycker ändå att den unga, uppenbarligen väldigt populära pojken borde fått åka hem. Det lät inte så bra när han tar i på dom höga tonerna med den tonårsrösten. Eller är det bara jag som inte kan någonting om sångröster? Jag vet inte, det känns konstigt i alla fall. Å andra sidan, så har ju Idol aldrig varit känt för att rösta fram dom som sjunger bäst heller. Det är trots allt tv!

God morgon!

Sebbe råkade somna framför teven i natt, så när han kom in och la sig vid sju var det ganska svårt att somna om. Men det är lika bra, så får man en längre, härlig, ledig dag. Det har blivit lite ändrade planer med att passa Ginny. Hon som skulle passat henne från början blev nämligen väldigt besviken när jag skulle ta henne istället, så hon får ha henne under dagen, så blir alla nöjda. Jag åker in till Anna vid fem i eftermiddag när hon slutar jobbet istället. Då hinner jag göra lite ärenden nu på dagen med, så det passar utmärkt!

Det blev ingen sushi igår. Vi bor nämligen i en liten, liten stad som inte kan frambringa sushi efter klockan åtta en fredagkväll. Det är inte OK!

Nä, nu blir det kaffe och snart börjar Nyhetsmorgon! =)

Idol & Sushi

Sitter och väntar på att Idol ska börja och på att Sebbe ska komma hem med min sushi. Jag har längtat efter det i två veckor nu, så det ska bli en trevlig, smakrik upplevelse. Försöker hitta någon fin, stor tavla på Elvis i svartvitt, som vi kan ha i vardagsrummet (vi har inga tavlor på väggarna nu), men det är inte det lättaste. Sökandet fortsätter.

Queenpeach

Fick ett tips om Queenpeach precis och såg att om har dom här söta kjolarna. Precis såna som jag har varit ute efter. Tack så mycket för infon! =) Kolla här!

     

Pernilla Wahlgren

Tittade lite på Pernilla Wahlgrens blogg och hon har ju för söta kläder ibland. Vill ha denna outfiten! Underbart höstliga färger och stövlarna är hur coola som helst!

Planer

Imorgon ska jag vara hundvakt åt Ginny när Anna jobbar. Tänkte vi skulle gå ut på promenad och sen kanske jag kan läsa klart min bok hemma hos Anna innan hon kommer hem från jobbet. Vi ska ha tjejkväll, så det blir säkert roligt. Sebbe ska ha ett par killar hemma hos oss imorgon och han har laddat med leksaker och spel till PS3, så dom kommer nog ha att göra. Perfekt kväll att spendera i stan med vänner med andra ord. Det här kommer bli en bra helg!

Busdamen med Gårdon




Fredagslycka

Lycka är att det är fredag, arbetsveckan är slut, hårsnodden har tagits ur och Aftonbladet och kaffe väntar i lugn och ro! =)




Elvis

Jag gick och la mig vid halv sju igår och vaknade när Sebbe kom och lade sig. Helt genomsvett gick jag upp och tog ut igenklistrade linser, tog ett par treo och la mig igen. Känns lite bättre idag. Jäkla virus. Sebbe fixade en dagmatte till Elvis (jag försöker sälja in det namnet nu=)) igår, så om allt går som det ska, så flyttar den här lille skitkorven in hos oss om lite mer än en månad. Nu ska jag iväg till jobbet. Skönt med fredag och löning! =)



Kolla in Jennt Östergrens nya brillor på Nyhetsmorgon! Helt crazy! =) Härligt med överraskningar så här tidigt på morgonen!

Bonde söker fru

Jag råkade se en liten snutt på Bonde söker fru och det var en kille där som träffar bonden Peter och han blev alldeles tårögd när han fick vara kvar en vecka till. Det var väldigt sött tycker jag.

Jag känner mig lite hängig idag, fryser hela tiden, orkeslös och lite ont i hela kroppen. Det känns som feber är på intåg. Jag har inte haft det sen jag vet inte hur länge, men det känns onekligen som jag åkt på nåt nu. Ska lägga mig och vila lite, så kanske det känns bättre i morgon.

Det blev inte Stockholmsresa denna helgen, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det löser sig säkert. Något roligt ska jag nog kunna hitta på!

Zzzz

Free stuff

Klicka här!

NK & Sofis mode

Jag fick ett litet reklambrev från NK idag och det är ju alltid trevligt. Denna fina kofta var med i tidningen från NK Woman och härliga strumpbyxor från NK underkläder.Mellan 22/10 och 4/11 är det dessutom strumpveckor där och man får köpa tre par till priset av två. Tycks om!

NK





När jag skulle gå och lägga mig igår så låg Sebbe på min sida i sängen med min Sofis mode. Galna man! Efter lite skuffande och puttande, så vann jag tillbaka plats och tidning och insåg snabbt att jag vill HA Lauren Conrads nya Audi R8! Gimme gimme!!

Sofis mode



The Hills

Båttvist

Sebbe vill köpa båt och tycker det är en jättebra idé. Jag tycker att det är en mindre bra idé. Jag skriver det här nu så att det finns dokumenterat sen om han kommer att klaga när han ska åka och lägga den i vatten, eller när han måste ösa den eller när bensinen är dyr, som han ska tanka den med.
Kanske kommer jag att säga - I told you so!
Jag är dessutom sjösjuk. :( 

Just another day, it's tuesday

Dagen började inte så bra. Vi upptäckte att vi glömt ställa in lunchlådorna i kylen igår kväll. Varken Sebbe eller jag har särskilt bra morgonhumör heller, så det gick som det gick imorse. Nu har vi i alla fall haft ett väldigt givande samtal om en mängd saker som vi tänkt på det senaste, men som vi inte orkat prata om. Det är ju mer bekvämt att skjuta sånt på framtiden. Samtalet ägde rum under ett litet skojigt nötbråk. En nöt hamnade nästan i Sebbes näsa, en i hans kalsonger, en på mig och några på golvet. Det var ett mycket bra samtal tycker jag! =)

Något som känns mindre bra är att läsa boken Med uppenbar känsla för stil. Här kommer ett utdrag:

"Av mäns fritidsintressen att döma verkar det snarare som att de delade intresset för våld med resten av den manliga befolkningen. I dunkla källarlokaler häckar colaslurkande tonårsgrabbar över nerblodade dataskärmar, genom nätterna rullar actionmaraton på reklamkanalerna medan manliga mäklare åker ut i skogen och leker krig på byråns höst-kickoff. För det mesta passeras det bara, men när ett mord eller annat brott någon gång kan härledas till våldsspäckade filmer eller spel förändras allting för ett litet tag."

Vad ska man säga? Mina värsta farhågor besannas.
Det som är roligt om jag får använda det uttrycket i detta sammanhanget det är att det är en man som skrivit boken.

Rabatten

Vi hade ju städdag här i föreningen i lördags som gick jättebra. Sebbe och ett par andra killar klippte häckarna så fint och jag och dom andra grejade med våra respektive ansvarsområden. Jag planterade ut en ros i somras, som hade blivit lite hängig och nu ser det ut som den har tagit sig. Tur med vädret hade vi också, inget regn överhuvudtaget så länge vi var ute. Det är lyxigt!


Stockholm

Sebbe ska ha några polare hemma nästa helg, lördag till söndag och då funderar Anna och jag på att åka till Stockholm. Jag tror killarna dessutom har roligare om dom slipper en surtant som ropar: Sänk!! och som går och plockar undan hela tiden. Jag kan inte hjälpa det! 
Anna vet i alla fall ett bra vandrarhem som det kanske blir, men jag har kikat lite på hotell och ett i Vasastan hade ju inte heller varit fel! :) Får se om jag kan övertala damen.

Jag hade velat ha denna fina weekendväskan från Oilily. Allvarligt talat så tror jag att jag hade åkt på många fler småresor om jag hade denna väskan. =) Om jag inte minns helt fel, så tror jag dessutom att Anna och jag såg den i ett skylfönster här på torget när vi fikade igår.



Vet inte om dom röda är finare. Kan inte bestämma mig.
Jo, den lilla röda nedanför tycker jag är finast!



 

Luftslott & Inte han

Jag har läst ut Luftslott av Sheila O´flanigan och Inte han av samma författare. Det är två Chick-litta böcker, som verkar vara det nya ordet som man ska använda på lättlästa romantiska böcker. Dom har i stort sett liknande stories tycker jag. Det finns tjejer i båda böckerna som har förhållanden med gifta män och sen dyker det upp en otroligt, snygg, fantastiskt vacker man, som förändrar allt. Familjerelationer, otrohet, kärlekssorg och allt annat som brukar medfölja i dessa sortens böcker. Jag tycker om att läsa dom för man kan slappna av och behöver inte tänka så mycket, men mycket mer ger dom inte. Nu är dom färdiglästa, så nu har jag börjat på Med uppenbar känsla för stil av Stephan Mendel-Enk. På baksidan står det bl.a.
"Med uppenbar känsla för stil är ett reportage om manlighet. Det handlar om hur våldet i samhället hänger ihop med den bild av manlighet som pojkar formas till,"
Jag återkommer med en liten recension av den.


Change of plans

Det blev ingen barnpassning igår, som ni kanske märkte. Barnens mamma var hemma i tid när vår mor & far lämnade dom, så jag får vara barnvakt en annan gång. Vi hann ju titta på valparna istället så Snibbe var glad resten av kvällen.
Nu ska jag iväg till jobbet. Antagligen är stämningen inte på topp efter fredagens varsel, men vi får försöka göra det bästa av det.
Ha en bra dag!
PS. Kolla in Helenas senaste inköp från Nelly! Fri frakt just nu!

Takida Tee´s

Takida har lite nya t-shirts and Carina wants it! She needs it! =) Kolla in det här!


Pitbullar & Dvärgspets

Anna och jag var och fikade en sväng förut på Karma. Det verkar som om det är det enda kafeét, som har öppet på söndagar runt torget här. Bor man i fel stad då eller?!





Sebbe har införskaffat fler leksaker idag!



Och så var vi och tittade på Cappes ungar med Camilla & Putte. Gissa om Sebbe blev såld!!






Näring

Jag har gett mina orkideér lite näringstillskott. Funderar på om jag också skulle piggna till om jag blandade ut lite i badvattnet..
Förmodligen inte.
Funderar också på om jag ska bli nykterist. Tål ändå knappt nånting längre. Känns meningslöst och energikrävande.



Borde egentligen byta till dom lite mer höstliga gardinerna snart, men det känns lite vemodigt att ta ner sommarens färger. Jag väntar nog lite till. Båda av lathet och ledsamhet att vintern är på intåg.

Dom lila från Åhlens får ligga i ide ett tag till.


God förmiddag

Det blev en lång sovmorgon idag och det behövdes verkligen efter igår. Vi satt och spelade Buzz och sjöng Singstar med grannparet och det var väldigt trevligt. Idag hade vi planerat att åka och titta på Cappes pitbullvalpar, men jag ska passa mitt lilla brorsbarn Naya senare, så jag vet inte om vi hinner med både och. Vi får väl se. Känns som det är en perfekt dag för en promenad med strålande sol i alla fall.

Lördagen räddad

Ett glas öl och godis och grannarna kommer snart!
Anledningen till att jag skrev "spännande" i mitt förra inlägg var för att vi känner inte direkt grannparet, vi har bara hejat och småpratat lite om vi gått på varandra. Såå spännande! Får se om de är roliga att umgås med!
På återseende!



Lite för mycket leksaksgrejer där nere på tv-bänken till PS3. =(
I want it clean!
Men dom kommer väl användas ikväll, så jag får uthärda några timmar med lite oreda. Ett par öl brukar lugna den biten.

Last night

Jackan som jag köpte på Forever21 hade jag på mig igår till kalaset.. Jag såg att den var med i Sofis mode denna veckan. Lite roligt!




Här sitter jag i bilen på väg till kalaset med presenterna från Raglady! Kolla in på Helenas blogg, så får ni se vad hon fick!



Sebbe på kalaset! Mr hot guy!



Vi bjöd in ett par grannar på en öl ikväll! Blir spännande! Måste bara handla lite innan jag kan sätta mig ner och koppla av. I morgon har jag planerat en lång sovmorgon i alla fall.


Städdag

Om en liten stund ska vi ha städdag i föreningen. Jag har beställt en container som står här utanför och det ska bli häckklippning, rabattrensning m.m. Känner mig ganska seg idag, så jag får hälla i mig ett par koppar kaffe så att jag piggnar till. Dom här StarBuckskopparna fick jag av syrran när hon hade varit i USA för ett par år sen. Jag är jätterädd om dom, till och med räddare än vad jag är om zebraparaplyet från Rhodos! =)



Här är syrran och hennes lille son när dom hälsar på mig utanför mitt jobb förra veckan.


Kalas

Nu ska Sebbe och jag iväg på kalas. Hans mamma och syster har fyllt år, så det ska nu firas! Ha en trevlig fredagkväll! =)

Varsel

Idag har tio stycken på mitt jobb fått reda på att dom varslats. Även om man är förberedd på det (vi fick veta att ett varsel skulle komma förra vecckan), så blir det ändå en chock när man får reda på vilka det är och att det verkligen är på riktigt. Jag klarade mig denna gången, men några av mina gruppkamrater gjorde det inte. Jag fick en klump i magen och blev väldigt ledsen när jag fick reda på vilka det var. Jag förstår att de drabbade mår mycket sämre.  Det går inte att förbereda sig tillräckligt för sådana här incidenter. Jag önskar att lågkonjukteren vänder snart, så att vi kan se fram emot positiva tider istället.

Fett jävla fett!

Aaa, shit alltså! Jag ska snart iväg på Veckorevyns bloggawards. Limon kommer om typ 1 min och jag har inte bestämt vilken outfit jag ska ha än, men det lutar helt klart åt mina pälsstring (fuskpäls såklart, måste ju värna om dom små kräken), nipplestars och mina nya stilettklackar (hinner inte ta kort nu, har som sagt typ 45 s på mig), men det kommer bli sååå ball! Jag kommer nog frysa och det är jättesynd om mig, men vi ska åka i en fet jävla hummerlimo och dricka fett med sprit i flera timmar, så det löser sig nog. Fan va ball. Synd bara att jag inte får gå på efterfesten på Hells kitchen, men det gör inget för jag måste ändå upp till dagis imorn vid lunch nån gång om jag orkar. Okey, nu är jag typ sen eller nåt, men vi ses imorgon!

XOXO
Bitchgirl
;)

Topshop

Jag vill ha en playsuit för dom är så söta och dom här små hotpantsen med hög midja från Topshop är också fina. Känner lite nu i och med finanskrisen att man inte ska shoppa en massa saker, men samtidigt så underhåller man ju lågkonjukturen om man inte handlar. Så för att rädda världsekonomin, så hjälper jag till genom att shoppa. Du kan hjälpa till du med. Gå in här och klicka iväg! =)

 

Blog awards 18.00

Måste ju kika lite på livesändingen från Blog awards. Är alltid annorlunda att se hur en person, som man bara läser om är i verkligheten.
Check it out here!

Blondinbella

Blondinbella gick ju för ett par dagar sen ut med att hon behöver en paus för att lära sig andas. Går man in på Nils (hennes pojkväns) blogg storstadspojken, så kan man se att Blondinbella sysselsätter sig med att städa Nils lägenhet.

Bra Blondinbella!

Vila upp dig nu!


Storstadspojken


Blondinbella

Vinn väskan

Kelly har en tävling i samarbete med Modekungen där man kan vinna en fin, röd väska i skinnimitation. Kika in om ni vill ha chans att vinna här!

Bolero

Jag har haft en bolero på jobbet och jag har fått ett antal frågor om den såsom:

varför har du bara en halv tröja på dig?
vad är det för fel på din tröja?
varför har du en för liten tröja på dig?
hade du bara råd med halva tröjan?



Efter ett litet tag blir man lite frustrerad och känner för att skrika: Men det är en bolero FÖR FAN, den ska se ut så här!!! Wikipidea det eller vad som helst, men fråga för fan inte mig om vad det är för fel på min tröja en gång till!!

Så, skönt! Nu har jag fått det ur systemet! hehe

Taget från Wikipidea:

En bolero är en kort, öppen, ofta slaglös jacka, avskuren strax under revbenen. Boleron är enkelknäppt med agraffer, ibland dubbelknäppt, sedermera med rundade knapplösa framstycken. Ursprunget är den spanska toreadorjackan.

Lycka

Lycka är när ens pojkvän står och lagar middag i rosa badrock samtidigt som man själv kan ta en lång, välbehövlig dusch (har tyvärr inte tillåtelse att lägga upp ett kort).

Found by Kling

Jag förstår inte Elin Klings webshop på Tradera. Är det kläder som hon har använt och tröttnat på och hoppas att någon annan vill ha eller är det flera uppsättningar av plagg som hon själv har?  För kläder som modegurun själv inte vill ha längre är väl inte superattraktivt för andra att köpa? Jag ska nog inte tänka så mycket mer idag. Känns som om knoppen där uppe börjar bli överhettad och fungerar helt ologiskt.

Kolla in shoppen HÄR om ni vill ha Klingkläder!


Problem i gruppen

Idag har det varit en händelserik dag på jobbet. Att vara gruppledare är inte alltid så enkelt. Man ska ta hänsyn till varje individ och samtidigt se till gruppens bästa. Det är många viljor som spelar in och en av mina primära uppgifter är att försöka göra så att alla blir nöjda samtidigt som arbetet ska utföras så effektivt som möjligt, vilket givetvis inte alltid är så enkelt. Ibland får jag positiv feedback och ibland negativ och den som jag tycker att man vidareutvecklas och lär sig mest av är den senare. Givetvis är det roligare att få den positiiva, men samtidigt så föder den itne direkt vidareutveckling. Idag fick jag en dos av den negativa. Jag är jätteglad att gruppen tar upp ämnen som dom irriterar sig på med mig, så jag vet vad dom tycker och känner om samarbetet i gruppen. Det kan var grejer som jag inte har tänkt på eller kanske helt enkelt har gjort omedvetet. Nu har jag fått en tankeställare och jag tänker jobba för att förbättra samarbetet mellan individerna som jag arbetar med. Det kommer förhoppningsvis bli bättre för min erfarenhet säger att feedback, även om den är negativ ändå har en positiv verkan på framtiden. 

Den här finanskrisen som råder i världen just nu och alla varsel som sker bidrar till att många känner en konstant oro över sina jobb och sin ekonomi och då är det extra viktigt med bra gemenskap och positivt tänkande.

Utdrag från AA:s hemsida

Ibland är det svårt att se skillnad mellan ett problem och dess motsats, något välsignelsebringande. Det ena har en tendens att förvandlas till det andra allt eftersom tiden går och beroende på vem som betraktar det.
Problem inom en grupp är vanligen ett tecken på nya livserfarenheter och utveckling hos medlemmarna. De leder till sunda och nödvändiga meningsskiljaktigheter som ger oss tillfälle att lära hur man "tillämpar dessa principer i alla våra angelägenheter".

Mot nya och bättre mål! :)


God morgon!

Jag gjorde misstaget att köpa hårsprayen Elnet från Loreal för någon vecka sen. Den har omnämnts flera gånger i samband med modevisning i Milano bl.a. och såklart föll jag för trycket. Det är dock en av dom värst luktande hårsprayer jag använt och doften ligger kvar som aura av kemikalier kring huvudet nästan hela dagen. Tacka vet jag Schwarzkopfs got2b smooth `n chic. Godaste godislukten och jag slipper illamående på morgonen när det sprayas på!

Hawaiian tropics lime coolada (låter som en tropisk drink) body butter är härligt fet nu när jag torkar ihop som ett litet russin om jag inte smörjer in mig.





Godis

Min Pink Cotton Candy lotion från TVÅL börjar snart ta slut. Den är jättegod och luktar godis. Det tycker jag om! Jag funderar på att beställa en annan lotion från www.eleven.se  som ser rolig ut när jag ändå skickar efter. Bara namnet Bubble Shack body lotion och flaskan gör ju att man genast tycker om den, men i slutändan kommer det ändå vara insidan som räknas och som bestämmer om jag köper den igen.


 

Topshop


   Vill ha röda leggings och dom svarta som kallas för Snake Wetlook legging (tufft namn). Båda från Topshop.    
                                                     
 

Och denna pälsmössan från Indiska ser mysig ut kalla dagar.




Pang pang pang

Nytt spel har införskaffats, Time Crisis 4 med tillhörande orange plastpistol. Jag tror inte att det får plats mer leksaker i fotpallen snart. Buzzkontroller, Singstarmickar, sladdar och nu en pistol. Det är tur att S har lånat ut gitarren för den är svårare att gömma undan.

Nu ska jag dricka lite kaffe efter maten och läsa Sofis mode. Undrar om skinnbrallorna från Zara är på denna gången? =)


Drömma sig bort

Fick MMS från Anna när hon sitter ute med Ginny och äter lunch i Stockholm. Själv satt jag trött i matsalen på jobbet och drömde mig bort. Vill också åka! Fina armband från MQ har hon köpt också.

   

MQ


Obalans

Sebbe och jag har planerat att börja promenera lite efter jobbet, men igår när jag ville så kände inte han för det och idag när han vill då känner inte jag för det. Typiskt! Men jag får vika mig annars kommer vi aldrig komma igång, så nu ger vi oss ut! Vi ses !

Ockuperar

Sebbe håller på att ladda upp sig online på Buzz, vilket tar FOREVER så jag kan inte titta på tv. Samtidigt så håller han också på att göra en blogg på min laptop för det är inte lika roligt att sitta vid hans egna stationära spelardator tydligen, så jag får inte ha den i fred heller. Grr, känner mig lite upprörd nu. Fel dag att bråka med mig är det enda jag säger. Återkommer med min kära pojkväns bloggadress för han är inte riktigt klar med den ännu.

Nu ska jag lägga mig och läsa en liten lättsam, chicklitt roman innan jag startar på nästa malebok. Måste ha ett litet uppehåll mellan dessa böcker om män, så att jag hinner reflektera lite över innehållet och lugna mina nerver.

Miss

Är det på tisdagar som det läggs upp nya avsnitt av The Hills på MTV? Vill ju se nästa nu.

Anna & Ginny åkte till Stockholm idag och kommer hem på torsdag, men så ska hon jobba hela helgen, så ingen shopping då inte. Det är i och för sig lika bra för vi är ganska panka båda två. Hade ju inte varit fel om Garagesalen på Magasingatan flyttas till den 25:e istället! =) Nu när den ändå har flyttats en massa helger p.g.a. regn.

Miss u!


Babescorner

Sebbes syrra har startat en blogg. Kolla in Babescorner här!

Tack för länktipset! =)

PMS & regn

Jag funderar på att gå och lägga mig och läsa lite med mina två små vänner.



Jag har dock ätit en hel Marabou digestive i helgen, så jag känner att det egenligen får räcka. Det är mitt fredagsnöje, att införskaffa en stor Marabou att smaska på. Får hålla mig till fredagar. Jag såg däremot att Katrin Schulman blev av med sina PMS-bekymmer i Du är vad du äter med hjälp av Omega-3 tillskott. Ska nog gräva lite i lådorna istället, för jag har för mig att jag ska ha det hemma. Kan ju inte bli värre i alla fall.

Rädd

Jag har gått runt sakta som en zombie och jagat Sebbe samtidigt som jag väst fram "are you scared?" med jämna mellanrum och med ansiktsmask på. Han blev rädd på riktigt.


Söndagsfika

Vi har varit hos Camilla & Putte och druckit kaffe. Det är riktigt trevlig med en söndag när det inte regnar och när till och med solen skiner.
Cappe tryckte sig ner jämte mig i soffan och vilade huvudet på mitt ben. Sebbe blev lite svartis då. Han vill helst ha Cappe för sig själv. :) 



Sebbe försöker få på Cappe en keps. Går ju sådär.



Jag är ganska bra på att städa undan grejer, vill gärna ha det ganska rent och inte en massa småsaker överallt. Det blir lite fel för jag tycker ofta om prydnadsgrejer, såsom olika ljuslyktor, fruktskålar m.m. men jag tycker inte om att ha det framme sen. Känns rörigt och jag tycker det är mycket skönare om det är så lite saker som möjligt framme. Som Sebbes Playstationkontroller.. Han är ganska trött på att jag gömmer undan dom i fotpallen, så idag köpte han ett laddningsställ, som han tycker att han kan få ha framme för det ser ganska fint ut. Det ser helt ok ut, så nu står det på tv-bänken. Får ta bort dockningsstationen till iPoden dock, blir för mycket annars.

Jag är en besvärlig kvinna, jag vet!!



Blondinbella behöver Time Out

Jag tyckte väl att det var konstigt att den 17-åriga Blondinbella hade ork och energi att plugga, plåtas, intervjuas, vara med i Debatt, ha företag, blogga m.m. Nu orkar hon i alla fall inte blogga mer för tillfället. Hennes kropp säger emot och det förstår jag. Jag tror inte att hon är den första som känner att bloggen tar för mycket tid från det verkliga livet heller. Hur ska det gå för dagens 17-åriga flickor tro?

www.blondinbella.se

Recension Pittstim

Pittstim av Inti Chavez Perez & Zanyar Adami innehåller 15 berättelser om att vara kille. Den handlar bl.a. om skogsporr (pornografisk lämning i dike eller skogsglänta nära glest trafikerad motorled), pissbomber, bulimi, otrohet, bögfobi och kärlek. En av berättelserna är skriven av Kalle Berggren, som är en f.d. sportkille, född 1980 som läser genusvetenskap. Han spelar numera innebandy med rosa boll och vältrar sig i feministiska, antirasistiska och queera teorier och här kommer ett utdrag från hans historia:

"Man måste lära sig att tränas i manligheten, att utveckla en aggresiv sexualitet mot tjejer och samtidigt att inte lyssna på dem. Det första minnet jag har av det är från mellanstadiet."

"I högstadiet fortsatte träningen i att bli man, att skratta åt tjejer och att inte ta dem på allvar, och att utveckla en sexuell aggressitivitet mot tjejer."

"På gymnasiet var jag med och startade och drev en skoltidning. Det dröjde inte länge innan vi killar såg till att fatta de avgörande besluten vid tillfällen då tjejerna inte var med. Vi skrev också merparten av de seriösare texterna medan tjejerna mest fick stå för det som vi såg som lättsam utfyllnad."

Det är en bok som kan få mig som tjej att känna upprördhet och hopplöshet om att män och kvinnor någonsin ska bli jämställt samspelta, men samtidigt vet jag att alla män inte är så hemska, som man kan få för sig efter att ha läst boken och man får också förståelse att män inte har det så lätt att växa upp heller med alla påtryckningar från alla håll och kanter,



http://www.bokus.com/b/9789146218876.html?pt=search_result

Nog om den boken. Nästa bok att läsa är en som jag har fått låna av en manlig arbetskamrat och den heter Med uppenbar känsla för stil - ett reportage om manlighet av Stephan Mendel-Erik.

http://www.bokus.com/b/9789173891745.html?pt=search_result


Carolina Gynning Vs. Carina Berg

Vi såg lite på Stjärnor på is igår och uppmärksammade att Gynning såg väldigt smal ut jämte Berg. Antingen har Carolina gått ner en hel del (vilket kanske är det mest troliga efter flera intervjuer där hon säger att hon inte äter nånting eller att hon bara äter morötter) eller så har Carina gått upp. I och för sig så ska Kristian Luuk snärja Berg i giftermålets snaror snart och en av anledningarna kanske är att hon är med barn. Det kanske är därför hon har gått upp lite, men nej jag tror det är Carolina som utför en osund diet och i så fall kommer hennes kropp förr eller senare reagera på att den inte får tillräckligt med livsnödvändig energi. Jag tycker Carina Berg är en jättebra programledare, verkar vara en härlig person och hade jag varit Luuk hade jag också gift mig med henne.


www.tv4.se


Mina själsfränder

Anna, Ginny och jag har varit och fikat och sen handlade vi lite och åkte hem och mös (säger man så?) lite ihop.





Nu sitter jag och tänker på vilken tur jag har som har Anna som vän - min själsfrände och så kom vi in på saker, som fick mig att tänka på när Sebastian och jag först träffades. Det var i Slottsskogen efter en tids chattande. När vi hade stått och tittat på något djur (kommer inte ihåg vilket), så började vi gå åt olika håll så att vi höll på att krocka och senare när vi hade gått upp till ett utsiktstorn och satt oss på en bänk, så försökte Sebbe ha benen på olika sätt tills han generat utbrast: "jag vet inte hur jag ska sitta". Jag började skratta så min cigg flög iväg, men han plockade upp den åt mig.
Min andra själsfrände.
Klickade bara direkt. Först på nätet, sen i telefon och sen i verkligheten.
Jag har haft tur!

Såna saker som jag tänker på när jag lysnar på Takida, dricker en öl, röker en cigarett, sittandes på min balkong och tittar på moln som flyger förbi månen.

Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels

http://www.takidamusic.com/



Blir inte alls blödig av alkohol! Men jag har i alla fall åldern inne för att dricka! =)

Stjärnor på is

Är det bara jag som tycker Markus är sjukt lik Zed i Polisskolan?

 


www.tv4.se

Aldrig ska jag sluta älska dig

Jag ska träffa Anna snart och Sebbe går och sjunger på "Aldrig ska jag sluta älska dig". Dagen börjar helt klart inta en ny positiv vändning. Digitalboxen fungerar t.o.m. och internet. Lycka!


Ed Hardy städ

Carina städar undan renoveringsplankor med spik och skit i Ed Hardy-linne, som hon är rädd ska gå sönder, men är för trött för att byta..

www.zoovillage.com



Jag hittade denna gamla väskan på vinden med, som jag tog med mig ner i lägenheten. Känns ju helrätt nu. Det är konstigt att alltid när jag städar undan grejer och lägger det på vinden, så hittar jag nåt gammalt, som jag tar med mig ner. Galna människa!


Indiska

Hittade kopparna och skålarna, som jag såg på Indiska förra helgen. Jag tror vårat andra vitrinskåp vill adoptera dessa goingar. Särskilt efter att jag råkade slå sönder en skål för en stund sen när jag ställde den i diskmaskin.

www.indiska.se 

 

Schäslonger

En av dessa vill jag ligga och surfa, läsa tidningar och titta på tv i!

Ektorp och Mysinge från www.ikea.se

 


God morgon

Jag satt och tittade på Idol igår kväll när digitalboxen plötsligt slutade fungera. Alla i området här är tydligen drabbade och problemet har inte åtgärdats ännu. Dom vet i alla fall vad det beror på nu och håller på att fixa det, men jag har missat Nyhetsmorgon. :( Resulterade i att jag la mig tidigt för  även internet krånglade och att jag gick upp sent för jag kunde ändå inte se mitt morgonprogram och så regnar det. Usch!

Tycker om

Härliga saker från http://www.bluebox.se/

Oililyväskor

   

Poodlebags från Pink Poodle

 

Laptopdekor

 

Debatt

Tittade på gårdagens Debatt på www.svt.se och jag tänker inte kommentera Blondinbellas alkoholkonsumtion. Däremot vill jag gärna kommentera diskussionen som fördes om mamma - och papparoller. Jag tror att om barnet från början är mest med sin mamma och om pappan kanske inte tar så mycket föräldraledighet, då vänjer sig barnet vid att mamma är nummer ett. Det är ju ganska uppenbart egentligen. Sen att barn inte pratar med sin pappa i första hand om dmo mår dåligt är ju inte heller så konstigt om dom inte har funnits till hands när det har uppstått problem tidigare utan att mamman alltid tar den rollen för att alla är vana vid det. Jag tycker att mammor borde släppa taget lite i sin roll och släppa in papporna och papporna bör anstränga sig mer för att ta den rollen. Jag har haft turen att ha haft en pappa som varit bonde under hela min uppväxt, så han har alltid varit hemma och jag har alltid gått minst lika ofta till honom om jag varit ledsen eller haft problem som till min mamma, men det är nog få förunnat.

Voluspa

Något som hade piggat upp i det mörka höstrusket hade varit väldoftande krämer och Voluspaljus.

   
www.eleven.se

Odd Molly

Denna fina jacka från Odd Molly ät söt..
Såg den på www.sidandsally.com för 1995 kr.


Vad är det som händer?

Jag fick ett samtal precis från en jobbarkompis att alla på hennes killes jobb blivit uppsagda idag utan förvarning från företaget. Vad är det som händer? Håller hela världen på att konkursa? Det här är riktigt obehagligt.

Varsel

Vi blev kallade på ett möte på jobbet idag ett par timmar innan vi slutade och blev där informerade om att 15 personer kommer att varslas. Vilka det blir får vi veta under nästa vecka, så det blir ingen rolig tid. Jag vet inte alls hur dom kommer att välja de som får gå för det är inte sist in-först ut som gäller. Oroliga tider och det känns ju inte bra nånstans att bli arbetslös samtidigt som x antal tusen andra. Men man kan inte påverka det själv ändå. Hoppas bara inte a-kassan kursar, så man står där utan nånting kvar i slutändan.

Helt otroligt hur den här världsekonomikrisen brer ut sig över världen. Finns det inga tillräckligt kompetenta ekonomimänniskor, som kunde förhindrat det här händelseförloppet? Det är skrämmande.

Present

Anna och Ginny har varit på Sorbet på Södra Larmgatan www.sorbet.se idag och köpt en present till mig. =)



Det var en kylskåpsmagnet, en apa och applåster. Det var em rolig present tycker jag! Vi var inne och kikade lite på deras hemsida och dom har mycket roliga saker i deras sortiment.

             

Ginny busade för fullt det lilla energiknippet.




Pinky

Jag klickade hem den fina jackan igår. Fick ett litet meddelande från Pinky att den fanns i lager igen, så jag kunde göra en liten beställning. Kul! Snart ska Anna komma hit och det ska såklart bli roligt. Har en oönskad spänningshuvudvärk bara, som jag hoppas lämnar mig snart. Värktablett, C-vitamin och mycket vatten kanske hjälper. Känner mig som dom i reklamen för värktabletter. Vill bara uppleva den där lättnadskänslan nu, men det brukar inte hjälpa med vanliga tabletter när det är den här sortens åkomma. Usch.
 

Pinky

Jag blev tipsad om att denna underbara jacka fanns i lager igen, men det verkar ju inte stämma eller så har dom sålt slut rekordfort.
=(
Ville ju ha!



www.pinkywebshop.se/

Förlossningsdepression

Jag tror att jag kommer få en förlossningsdepression om jag får barn. Bara att höra vänner, syskon och bekanta prata om sina barnbekymmer får mig att bli orolig. Har jag förutspått min framtid nu? Jag kanske borde börja skriva horoskop.

Vad orsakar förlossningsdepression?

Orsakerna kan vara olika;


  • Psykologiska och sociala faktorer, såsom de krav, plikter och ansvar som följer med moderskapet. En nybliven mor kan vara rädd att vara otillräcklig och inte kunna leva upp till sina egna och/eller andras förväntningar.
  • Familjefaktorer är också viktiga, till exempel det förhållande modern har till barnets far, och det stöd hon får från andra människor.
  • Biologiska faktorer kan också ha betydelse, till exempel de hormonförändringar som uppträder efter en förlossning.

Taget från http://depression.netdoktor.passagen.se/


Äppelmos recept

Jag fick en andra kasse äpplen av min pappa förra veckan, som jag tänkt göra äppelmos av varje dag ända sen dess och det har gnagt och gnagt och gnagt på mitt samvete. Nu har några äpplen hunnit bli dåliga, så idag håller jag på med moset. Det är jätteenkelt. Man bara skalar och hackar äpplena i fina små bitar och låter dom sjuda med lite vatten tills dom blir mjuka. Då mixar jag dom lite med mixstav, tillsätter lite socker och klart,
Jag brukar inte använda konserveringsämnen för vi brukar äta upp det ganska fort eller så fryser jag plastburkar med mos, som är lätta att tina i varmt vatten.

Jag gav bort en burk till en jobbarkompis från förra omgången och den har hon faktiskt ätit upp och tyckt om, så hon ska få en ny burk i morgon.

1 kg äpplen
0,5 dl vatten
6 dl socker

Dom äpplena som jag har är väldigt söta, så jag tar bara 1-2 dl socker, men det får man känna efter själv.

Enkelt va?!

Det enda är att det är inte "bara" att skala och skära i fina små bitar. Jag kan berätta att när jag är inne på att skala det 26:e äpplet, då blir det inga "fina små bitar", då står jag och hackar som en hysterisk galning i alla möjliga storlekar och önskar att äpplena ska ta slut. Det tar väldigt lång tid faktiskt. Det är enkelt, men smått frustrerande, så pappa: Jag vill inte ha mer äpplen nu! Jag blir tokig då! Och jag har fortfarande halva kassen kvar. Galet!



Och om det är någon som tänker, varför slänger du dom inte då? Så är anledningen att jag inte tycker om att slänga mat och särskilt inte när min kära far bemödat sig med att plocka dom åt mig och kommit och lämnat dom här.

Vintage

Om månadens webbtips i Plaza kvinna tipsades det om www.mintandvintage.com och det stod:

"Är du tjejen som gillar både second hand, finare märken och nya okända talanger då är denna sida verkligen något för dig. Handplockade plagg och accessoarer skapar ett personligt sortiment med vill ha-känsla."

Jag upplevde ingen "vill ha-känsla" och känner mig faktiskt lite besviken.

Jag är ju lite svag för fina väskor och det var väldigt många väskor med i tidningen, men det fanns ingen som jag tyckte såg rolig ut. Blev lite besviken över det också..


Hur gör man?

Jag undrar hur man ska hinna med allt.

Göra bra ifrån sig på jobbet, träffa släkt och vänner, träna, laga hälsosam mat varje dag, städa och ha fint hemma, tvätta, fika, klippa gräset, engagera sig i sin bostadsrättsförening, renovera sin lägenhet, vara pigg och glad, läsa alla tidningar man vill, hänga med i nyheterna, gå på bio, se den där serien, som ligger och väntar brevid teven, hälsa på sin väninna, som bott i London i flera år, träffa sin bästa kompis, som bor 3 mil bort mer ofta, umgås mer med sina syskonbarn, som hinner växa alldeles för mycket mellan gångerna, köpa sitt favoritè i hälsokosten, läsa alla böcker man vill, använda sina nya kläder, vårda sitt förhållande med killen, tvätta bilen, tanka bilen, storhandla, göra ansiktsmask, laga nyttg mat, bara vara.

Jag vet att man ska "prioritera", men vad gör jag om jag vill hinna med ALLT?

Juicy Couture

Jag önskar jag kunde åka iväg en vecka till Kanarieöarna och bara ligga och sola, läsa, lyssna på musik och titta på havet med dessa små godingarna från Juicy Couture.


Love

     

   

   

Jag vet precis vem som skulle få åka med och få andra delen av friendship-halsbandet. 







www.juicycouture.com/


Ralph Lauren Notorious

Hetaste tapeten på parfymen just nu är Ralph Laurens Notorious. Det blir nästa parfym att sniffa på när jag är ute i svängen. Jag tycker att det är lite tråkig flaska bara. Kunde dom inte gjort innehållet ljusturkost, eller något i alla fall. Är inte damparfymerna genomskinliga, så är dom antingen röda, orange eller rosa. Jag vill ha en turkos nu!




Fogat

Idag var det fogat och fint i köket när jag kom hem från jobbet. Det går framåt! :)

Den där Gårdon alltså, han är inte sen att dyka upp så fort det vankas kaffe! Helt otroligt! Han dricker aldrig upp heller, han ska bara ha och ha!



Nu ska jag kolla på The Hills.
www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills/series.jhtml

Glaze

Läste Glaze och inslaget om Engla http://annamirjamaria.blogg.se/ och upptäckte att dom har ett likadant kök från IKEA, som vi! Vilket sammanträffande. Vi tänker ha liknande som dom med kyl, ugn och micro i rostfritt med lite fler skåp fast på andra sidan i köket. Blir nog super.

Sebbe har lekt lite med Cappe och en boll nu också, så han är gladare och om möjligt ännu mer inställd på att han vill skaffa en hund. Time will tell! Vi har lite blandade åsikter om val av ras bara.

Nu ska jag fortsätta med Pittstim!

Kaffebesök

Nu ska Cappe, Millan & Putte komma hit på kaffe, så får vi se om dom kan liva upp stämningen. Jag känner att jag har varit grinig sen jag kom hem från jobbet och Sebbe är nog lite less på det. Cappe brukar göra honom glad, så jag hoppas han kan reparera skadan, som jag har åsamkat.

Cappe


Trafficking

I filmen Taken, som jag tipsade om igår blir Liam Neesons dotter tagen, drogad och såld som sexslav. Jag hittade den här infon på ECPAT (End Child Prostitution, Child Pornography And Trafficking of Children for Sexual Purposes), ungefär avskaffa barnprostitution, barnpornografi och barnsexhandel hemsida.

http://www.ecpat.se/

Varje år uppskattas 400-600 personer bli offer för trafficking (människohandel) i sexuella syften. Mörkertalet är sannolikt stort. En del är barn och ungdomar under 18 år. Trafficking är en vinstgivande bransch som ger stora summor pengar åt hallickar och människosmugglare.

Vanligtvis förklaras trafficking med fattigdom och att offren befinner sig i en socialt utsatt situation. Men det huvudsakliga problemet är köparna som betalar för sexuella tjänster av barn och ungdomar. Utan deras pengar skulle handeln inte existera.

Vilka är förövarna?
Köparna är inga missanpassade enstöringar. Snarare utgör de ett tvärsnitt av samhället. Till vardags kan de ha ett fullt fungerande socialt liv med barn och familj.

Offren
Offren för trafficking finns mitt ibland oss. Detsamma gäller de hallickar som tjänar pengar på offren och de köpare som utnyttjar dem. Men för merparten av omgivningen är de osynliga.

En global handel
Köparnas efterfrågan på sexuella tjänster av barn och ungdomar skapar globala trafficking-strömmar där personer luras, tvingas eller lockas till en annan plats för att säljas.




Jag önskar att jag hade ett arbete där jag kunde hjälpa andra människor , som har det svårt och göra någon synbar nytta för mänskligheten. Frågan som jag tyvärr inte har svar på är var ska jag börja och med vad?

Ingen bra dag

Helgen var helt underbar. Umgicks mycket med Anna, som är ett lyckopiller och Sebbe och jag fick lagt golvet och hade mysigt, men så idag gick luften ur mig. Det har varit ganska mycket jobb i vår bostadsförening på sistone och hyfsat rörigt på jobbet under en tid. När jag är gruppledare, så tillhör det mina arbetsuppgifter att försöka hålla stämningen uppe i gruppen, men idag misslyckades jag. Jag försöker alltid vara positiv och glad för jag vet att det är lättare att lösa problem då och min omgivning mår bättre, men idag blev jag så trött , så jag orkade inte klä på mig gladdräkten. Jag hoppas att jag har tillräckligt med energi för det imorgon.

Upptäckte denna boken på nätet. Kanske man skulle köpa och läsa när det känns tungt.




www.smartatips.com/positiva-tankar.html

Taken

Taken med Liam Neeson är en helt grym film. Se den!


Vitrinskåp

Jag är så stolt över vårat fina vitrinskåp, som Sebbe valt ut och satt upp. Vi har tagit fram murstocken till vänster om skåpen också.



Kopparna är från Indiska såklart och nu har jag sett att dom har fina, lila med blommor på, som jag gärna vill ha i skåpen. Lila vinglas från IKEA och dom rosa är från Dimoda om jag inte minns fel, man är ju inte sjutton längre.. Glasen längst ner är också från Indiska, men jag har sett att dom har liknande fast mycket större, vilket känns välbehövligt. Dom här små är mer vatten-för-att-svälja-ner-tablett-glas.


Söndag med Anna & Ginny

Idag har jag varit i stan med Anna och Ginny. Världens bästa människa att shoppa med!

Här sitter Ginny & jag och väntar på att mamma Anna ska komma ut och visa sin fantastiska rumpa i ett par Gstar på Sisters. Och väntan var inte förgäves kan jag tillägga. Fanns inte i rätt storlek dessvärre, men en skönhet passar i allt. Inget köp där dock.



Vi köpte chailatte och cappucino och gick ut och vilade en stund i solen.

 

Provade dom här på Raglady, men jag vet inte. Dom ser och känns rätt klumpiga.



Anna har däremot denna fina från Juicy, som är köpt på Raglady. Ginny är inte överförtjust i den ÄN..

Ni kan skymta dom söta, lila strumporna, som Anna tvingade personalen på Pepper ta av från skyltdockan för alla andra var slut. Helt rätt! Alldeles för ofta som det skyltas en massa kläder i fönstren, som sen är slut när man väl går in. Det är ju bara det att dom är ju faktiskt inte helt slut när det uppenbarligen finns en kvar i fönstret!! =)



Tillbaka hos galna shopping-Anna. Helt tokig är hon! Hon har inte ens packat upp kläderna hon köpte igår. Crazy bie.... Nämen, vad säger jag!! Ooopsss! Censur!

   

Ginny blev trött efter en heldag på stan och nu ska Sebbe och jag äta tacos, så att jag blir människa igen! =)

Förbannad

Blir så trött när jag tänker på hur man tar tag i problem i det här landet. Många människor mår dåligt och det kan yttra sig i att man börjar missköta sitt jobb, dricker för mycket, begår brott, blir överviktiga, får bulimi/anorexi, orkar inte lägga ner tillräckligt med tid och energi på sina barn eller djur, som kanske behöver extrastöd för diverse saker, ekonomiska problem m.m. Den enkla lösningen då är att sparka dom, klassa dom som alkisar, tjockisar eller ta deras barn och djur ifrån dom. Så, då var problemet löst. Möjligtvis kan man skriva ut antidepressiva också och ge rådet att dom ska ta en promenad om dagen. Ännu bättre. Man kan ju också betala flera hundra per gång för att prata med en terapeut, som man kanske har råd med två gånger. Särskilt när man antagligen har så mycket pengar över när man är arbetslös, alkis och lägger pengar på piller och särskilt när man kanske knappt orkar upp ur sängen på morgonen eller är konstant full, så man inte kan köra till terapeuten ens. Piller som skrivs ut kan man dessutom överdosera om man känner att man verkligen inte orkar med livet längre och man blir dåsig och trött och orkar verkligen inte ta tag i sitt liv.

SE GRUNDPROBLEMET!

Många mår inte psykiskt bra p.g.a. diverse omständigheter, som dom behöver hjälp att få rätsida på. Jag tycker alla borde få ha ett terapeutsamtal gratis per år och att det ska vara billigare överhuvudtaget att prata med någon professionell. Märker man att någon mår dåligt, då ska dom få gratis samtal udner en tid framöver. Det kostar säkert jättemycket pengar, men om man räknar på 10 år, så tror jag det kommer löna sig i slutändan. Jag är övertygad om det. Hembesök av terapeut borde också vara mer vanligt. Förekommer det ens?  

Vi vanliga människor vet inte vad vi ska säga och göra för att hjälpa dom som är deprimerade och vi blir också drabbade när människor i vår närhet mår dåligt.

Kalla fakta 19.20 ikväll

Blir så förbannad när jag läser om den här killen Morgan, som blir fråntagen från sin mamma för att han är överviktig och att det anses vara hennes fel. Varför kan inte kommunen hjälpa henne på något sätt, som inte betyder att dom tar honom ifrån henne? Men det är väl enklare att bara ta honom istället för att försöka komma på nåt, som hjälper dom båda. Varför ska man skylla på föräldrarna när barn blir överviktiga? I många fall kanske det beror på att dom blir mobbade i skolan t.ex., men där verkar det inte läggas särskilt mycket energi för att ta tag i det problemet. Det känns som typiska snabblösningar istället för att gå till botten med problemet och felsöka var det började nånstans. Bara för att man är förälder, så är det inte sagt att man helt plötsligt kan och vet allt om hur man ska uppfostra ett annat liv, så att det mår bra jämt. Samhället har också ett ansvar att hälpa till. Och då menar jag inte tvångsomhändertagande utan att man verkligen lyssnar på dom inblandade och försöker se "the bigger picture".

Grrr, arg!!

Det stod om en kille i Pittstim, som blev retad när han var yngre för att han var överviktig och han har bulimi nu.
Sluta mobbas för fan!
www.tv4.se

InWear

Vi såg den här söta lilla boxen med underkläder på Sisters igår och köper man den (kostar ca. 500 kr), så går ungefär 1/5 till bröstcancerforskning.
Den är från InWear.
www.inwearshop.com

How I met your mother

Jag såg tre avsnitt av How I met your mother igår och insåg snabbt att det inte direkt var "my cup of tea". Jag gav det dock tre avsnitt, men det blev ingen bättring. Tycker det känns som att alla repliker är snarlika och dom spelar för länge på varje skämt, som inte ens är direkt roligt. Och vem är stylisten i denna serie? Hemska kläder. Blir inget mer tittande på den det är ett som är säkert.

1/3 av Pittstim är färdigläst och jag är lite besviken faktiskt. Trodde det skulle bli en riktig aha-upplevelse att läsa den, men det har det inte varit hittills. Det verkar som om jag har ganska bra koll på era liv killar!! Vi får väl se om fortsättningen är mer matnyttig.

Lindex

Lindex har väldigt mycket fint just nu. Jag provade denna idag och den är i en söt modell i ljusrosa, nästan lite åt det ljusgråa hållet och lite kapplik. Jag fick hejda mig, då jag redan köpt ganska många stickade tröjor på sistone, men Anna och jag ska nog kika lite på stan imorgon med, så får se hur utgången blir då.

Anna=min bästa shoppingpartner




Och Fittstim

Nu har jag varit hos Anna och kissat Ginny och tittat på lite när hon busar. Sen åkte vi till Nordstan och shoppade lite. Jag köpte en tröja på Indiska och Pittstim, så nu ska jag definitivt lägga andra boken på hyllan och röja igenom denna ikväll. Vi var inne på både Akademibokhandeln och Bokia och frågade om dom hade Fittstim med Linda Skugge också för jag har inte läst den och tänkte det kunde vara trevligt att jämföra dom lite, men den såldes visst inte längre. Lite dåligt tyckte jag och det berättade jag för de båda bokhandlarna. Tycker det är lite konstigt att dom inte trycker upp några nya av den nu när Pittstim kommer, men jag får väl gå till biblioteket och läsa lånekakbok. Kändes lite dumt att stå och fråga efter Pittstim och Fittstim, men det är ju faktiskt inte jag som bestämt titlarna. :p
Vi avslutade med att käka på Supersushi och jag kan ju berätta att dom är inte små dom bitarna. Vi tog en sjubitars och jag blev proppmätt, men gott var det!

        



Fittstim är en svensk antologi med feministiskaa texter som utkom år 1999. Enligt förordet skrevs boken "För att vi vill visa att det finns tjejer som har högre mål än att bli framröstade till Fröken Sverige. Vi vill visa att vi finns och att vi bryr oss. Vi är coola, snygga, tuffa, smarta, roliga och framför allt så är vi feminister."

Från www.wikipedia.org  Dom hade inget om Pittstim ännu!

Pittstim

Måste införskaffa denna snarast!


Sebbe kan minsann

Nu är det på plats, så nu får ingen gå in med skor i köket. Inte på ett tag i alla fall. :p

Garagesale Magasingatan

Det var planerat att jag skulle gå på garagesale på Magasingatan idag med Anna, men jag såg nu att det har blivit flyttat till nästa helg p.g.a. risken för regn. Hoppas det blir härligt höstväder den 11/10 nu då.

www.magasinsgatan.se/

Får se om jag kommer iväg till Bostadsrättsmässan på Svenska mässan imorgon i alla fall.

www.bostadsmassan.se/SeminarierGbg.htm


Blixten McQueen

Kalaset igår var trevligt. Något som Romeo tyckte var mindre trevligt var att få två tröjor i present, men det var ju väntat. Syrran och hennes kille hade köpt ett Blixten McQueen-tält och det var såklart jättepopulärt. Något man kan säga att jag inte är nu. Jag är den tråkiga fastern. Jag får satsa på en rolig julklapp istället. En bok kanske! =)



Sebbe har varit och köpt mer golv nu på morgonen för det räckte inte igår, så snart är det förhoppningsvis klart. =)


Don't Cha

Sebbe och jag dricker öl och lägger golv och han sjunger till Pussycat dolls Don't cha fast byter ut girlfriend mot boyfriend och gör Grrrrr-ljud emellanåt! :) Roligast när han "glömmer" och sjunger girlfriend och blir irriterad!  Grymma höftmoves också! hehe roooligt!!

Hjälp!
Nu måste jag duscha för kalaset!
Galet crazy!

Projekt lägga golv

Vi har börjat med golvläggningen nu och när vi drog upp det gamla golvet, så märkte vi att lagret under är superfint. Typiskt! Vi som har köpt nytt golv. Hoppas vi får lämna tillbaka det för vi tänker ju absolut ha kvar det gamla under istället. Sååå retrorätt. Det bästa är om det ligger under golvet i dom andra rummen också. Det kommer att bli helt underbart fint i så fall!!

Brunt och alldeles alldeles underbart!
Jag tror min farbror har nåt liknande i sitt hus sen början av 80-talet. Bra årgång också! =)



NÄÄÄ, nu skojade jag till det!
Klart det nya ska på! Hehehe

Jag är extremt ofta ironisk. Får nog köpe en bok i ämnet, så jag kan lära mig varför. Kanske har nån vitaminbrist eller nåt.

Fiorucci

Såg dom här små trevliga plaggen på Fiorucci när jag var där för några veckor sen. Hade inte varit fel att ha en velourpyjamas från Juicy till. Jag fick en brun av Sebbe förra året, men när den ligger i tvätten blir jag ju smått galen (skojar lite). Jag använder den väldigt mycket i alla fall och ett ombyte skadar inte att ha. Den är ju inte superbillig, så man kanske ska satsa på en budgetvariant från Gina istället. Särskilt när inköp av kyl och ugn väntar. Hmm, jo det är nog bäst för nu!
Förresten, är det inte konstiga storlekar på dom? Jag har S i byxorna och dom är lite för stora och M på huvtröjan och den är lite för liten. Antingen är min kropp väldigt skevt byggd eller så gör dom storlekarna knasigt.

 

Äntligen

Äntligen är det fredag och jag har t.o.m. slutat i tid på jobbet idag. Ingen övertid, som det brukar bli. Vi slutar vid halv två (arbetstidsförkortning eller vad det heter) på fredagar, men i vår grupp brukar det alltid dyka upp saker, som gör att man inte är därifrån förrän senare. Nu har jag redan hunnit köpa en present till mitt brorsbarn Romeo, som fyller år idag och satt på diskmaskinen och en tvätt. Det blev två söta tröjor till Romeo, en är grå med små tassar på och den andra är en luvtröja som är svartvit-randig. Lite Englastuk med randigt! :p Och jag vet att en 3-åring kanske inte blir superglad över kläder, men nu blev det så ändå.
Jag bestämmer vad jag ger bort.
Elaka fastern!




Fint paket från http://www.pilutta.se/

Jag har fått lite mer lektyr i dörrinkastet idag från samma styrelsemedlem som sist, så han verkar tro att jag inte har mycket att läsa för övrigt. Ska försöka läsa igenom det snart och maila dom andra medlemmarna, det är så tråkigt att ha sånt hängandes över sig.
Sen blir det nog att gå bort till brorsan på kalas!

FuskGårdon

Jag tycker det är fuskigt att Gårdon får ligga kvar och sova när jag måste gå upp och åka till jobbet!
Han kommer säkert fortfarande ligga i sängen när jag kommer hem, Jäkla sjusovare (läs sju ikväll).


Netaporter

Det är lite jobbigt att kolla på den sidan. Finns så mycket fint.

Vill haaa!!
                  
Jag tror att jag såg stövlarna från Scottie dog Wellington på Tara förra helgen och jag vet att dom har haft Juicy-badrocken i vitt tidigare också, men den rosa är ju läcker! Får nog titta in där igen i helgen!

The Hills Whitney

Whitney Port i The Hills får en egen spinoff-serie när hon jobbar i New York hos en designer. Hon är ju helt klart bäst och snyggast! Hon har börjat designa ett eget märke också, som heter Eve & A. Ser fram emot att se mer av den tjejen!

 

Fina väskan!

Min rosa pojkvän

Sebbe har varit så söt när han har gått till jobbet med lunchlåda och frukost i min rosa Puma ryggsäck. På sistone har han dock börjat klaga på att killarna på byggena han jobbar på tittar konstigt när han har väskan på ryggen, så idag köpte jag en svart till honom istället. Inte lätt att jobba i mansdominerande yrken! :) Jag kommer helt klart sakna att se honom gå iväg på morgonen med rosa på ryggen, det är en sak som är säker!!
Min rosa pojkvän! ;)

 


Garagesale

Jag ska på garagesale med Anna på lördag och vi ska bl.a. kolla på Miss ragtimes utbud. Det ska bli roligt!
Jag ska försöka se How I met your mother också. Nu har jag väntat tillräckligt länge med att titta på denna omtalade serie. Hoppas den är bra! Skönt med torsdag kväll när helgen äntligen börjar närma sig! Kanske lägga lite golv med!


Godaste juicen

Helt klart godaste juicen! Jag har köpt fyra såna här sen i fredags. Sebbe har kanske druckit 1/4, sen har jag hällt i mig resten. Galet och lite jobbigt att känna begär efter en juice, men det är ju inget "jätte" ohälsosamt som jag "måste" ha i alla fall. Lite mycket socker kanske, men skit i det! :)


Senaten röstade ja

Bara representanthuset kvar. Hoppas det här krispaketet kan rädda finansmarknaden. Det är obehagligt när USA:s ekonomi är så instabil och när alla i hela världen drabbas..

Läsa

Nu ska jag läsa lite. Fick ett mail från revisorn i styrelsen, som tipsar om ett par artiklar i tidningen Borätt, så jag får läsa det först. Sen blir det Aftonbladet, Sofis mode och sist boken Inte han! av Sheila O`flanigan: Jag har läst Luftslott av henne innan och dom verkar vara ganska lika, ganska tråkiga, men ändå läsbara. Hon skriver inte med så mycket känsla och båda böckerna handlar om kvinnor som har förhållanden med gifta män, som inte kan eller vill lämna sina fruar. Suck! Men jag måste läsa klart den nu när jag har börjat på den. Sen lite Takida. =)


Blondinbella

Det verkar vara en hel del, som irriterar sig på Blondinbella. Att hon är så käck hela tiden och vilka bilder hon lägger upp o.s.v. o.s.v. Jag förstår inte hur mycket energi den tjejen har egentligen. Hon pluggar, har företag, bloggar, går på plåtningar, intervjuer, tränar, reser m.m. och orkar ändå vara positiv och glad i sin blogg hela tiden. Och jag kan tänka mig att hon får en hel del taskiga kommentarer och mail ganska ofta, men ändå fortsätter hon. Stark tjej! När jag var 17 år orkade jag knappt vara på alla lektioner och då hade jag inte direkt nåt annat att jobba med utöver skolan.

Det är lite lustigt tycker jag att dom flesta, som irriterar sig på bloggar i allmänhet ändå tar sig tid att läsa dom och ge elaka kommentarer. Ett litet tips: LÄS DOM INTE DÅ! Ni underhåller bara bloggaren, som ofta är ute efter fler läsare. Skullle ju inte skada om folk slutade klaga så förbannat på så mycket jämt heller!

Style

Jag hittade dom här fina bilderna på style.com, så vill jag se ut. Kan inte kolla mer bilder nu för jag blir helt snurrig när jag scrollar. Är det bara jag som har det problemet? Åksjuk på nätet! :p

Missade jag Desperate igår? Alla bloggar om det, men man vet ju inte längre om det går på "vanliga" teven eller om det är USA-sänt! Smått irriterande. Sån dag.




RSS 2.0