Ny bloggadress!

Hej vänner!

Nu fortsätter jag på min nya blogg istället. Jag kommer faktiskt att sakna denna, men jag hoppas att jag kommer tycka om den andra mer till slut, Hoppas vi ses här istället!

KRAM

Kök & grejer!

Nu står resten av köket i förpackningar här i lägenheten. Kyl, ugn, micro och skåp.

 

Jag håller på och grejar lite med en ny blogg, men den är inte riktigt klar än. Jag har fått hjälp av en duktig tjej, så den känns lite mer proffsig än denna, men ni får gärna kika på den och komma med synpunkter. Se den här!

Jag fick en fråga på jobbet idag varför jag inte dricker kaffe när jag gjorde i ordning en kopp té, så jag tänkte berätta hur mitt drickande ser ut på dagarna. På morgone blir det två koppar kaffe, sen dricker jag cirka en och en halv liter vatten på jobbet, efter det en till två koppar té och när jag kommer hem blir det en kopp kaffe och eventuellt en kopp té efter middagen. En halv liter vatten till slinker nog ner också. Så nu vet ni!

Nu är det dags för koppen kaffe efter jobbet.
Vi ses sen!

God morgon!

Idag kommer IKEA med vitvaror och skåp. Jag vet att jag tjatar, men IDAG kommer det! =) Det är skönt att ha ett par veckor på sig att fixa med det innan Elvis kommer. Jag glömde nämna det igår, men Putte & Camilla ska också ha en valp, en liten tik. Så det blir kanske valpkurs tillsammans.



Cappe flydde upp i soffan med Sebbe och mig när valparna höll på att busa.



Sen somnade alla valparna samtidigt på olika ställen.

   

Vila huvudet på Pillans fot är tydligen skönt!

 

Nu ska jag iväg till jobbet. Idag är det kallt och frostigt ute. Igår blåste det och regnade. Det är bättre med kallt och sol.



Ha en bra dag vänner!

Bus & Elvis!

Vi busade lite i den rosa morgonrocken innan vi åkte. Det var lite svårt att svara i telefon och röra sig när båda var i den samtidigt, men det var mysigt.



Elvis och Sebbe som är dom sötaste!


Tisdagkväll!

Skönt! Nu är halva veckan snart avklarad. Vi ska kanske åka och hälsa på valparna ikväll, så det blir nog ingen promenad idag i så fall. Först ska vi äta lite och jag ska ta en kopp kaffe i lugn och ro. Jag måste varva ner lite efter jobbet. Jag bara måste.

Kolla gärna in Sebbes syrra Helenas sida där hon poserar med olika väskor från MQ. Du kanske hittar en eller flera egna favoriter!

Optikkällaren

Nu har Sebbe kollat synen minsann!
Fortsätter ni hälsa på mig här, så får ni veta om han får glasögon eller inte!



Optikkällaren

Vi har lagat kycklingsallad och varit ute på en promenad i mörkret också, men nu är det bok-och korsordsdags.
God natt! =)

Björn Rosenström

Sebbe går runt och sjunger på en Björn Rosenström låt och byter ut namnet mot Carina.
"Carina jag vill ha dig, innan natten blir till dag!"
 =)

Snart ska vi till optikern. Tjohoo!! Sebbe ska bli en glasögonorm! Hihi

Jag på jobbet. 15 kg stegen. Heavy stuff!


Han har växt!

Millan var snäll och skickade över några bilder på Elvis och det är ju uppenbart att han växer som han ska! =)
Sebbe vill han ska flytta hem till oss nu och det är ju inte så konstigt!



   

Söndagsmys!

Nu har vi ätit middag och tittar på The mummy. Mitt hjärta mår inte så bra idag, så vi får se om Putte & Camilla kan skicka några dagsfärska bilder på Elvis sen istället.

Hoppas ni har en bra kväll!


Skogspromenad!

Sebbe och jag har varit ute och gått lite i skogen idag.
Han hittade ett konstigt träd.
Mitt lilla hjärtgull!


The Jacks on the Red Carpet!

Här är bandet, som vi lyssnade och såg på igår.



Mycket folk var där!



Patrik, Christian & Jonas ingick i bandet. Grymma killar! Patriks 25-årsdag och kalasfirande med!

  

Min Sebbe & jag!

 

Söta Anna & söta Charlotte!


God morgon!

Jag tänkte lägga upp lite bilder från spelningen och festen igår, men upptäckte att mina kort inte alls var särskilt bra. Jag får vänta en stund, så kanske proffsfotografen (hon till vänster) kan providera med några fina.



Jag ska åka och köpa frukost strax och senare idag ska vi antagligen åka och hälsa på Elvis. Vi får se om han har växt något sen sist.

Trummisen Jonas "lilla" Jason var med och partajade igår också.



Nu ska jag åka och köpa lite frukost.
Ses sen!

Good 2 go!

Sebbe och jag är klara för avfärd. Nu väntar vi bara på att våra vänner ska bli färdiga också.



Hoppas ni får en trevlig kväll!
Nu knackar det på dörren! =)


Födelsedagskort!

Snart ska vi på spelningen och i samband med den ska vi också fira en kompis som fyller 25 år. Det här kortet har vi köpt till honom och när man öppnar det, så spelas "That's the way aha aha I like it aha aha!" jättehögt!
Vi har köpt ett par presenter också, eller Anna har gjort det för oss, men jag säger inte vad det är ifall någon som inte ska se vad det är hinner läsa detta. Troligt! :p




Jätteduktig!

Nu har jag städat klädkammaren. Det ser kanske inte ut så, men jag har burit upp en hel del därifrån till vinden. Nu är det nästan bara grejer, som vi behöver ha i lägenheten. Nästan bara... Sen städade jag trappuppgången för det är vår månad och dammsög Sebbes luftfilter när han grejade med bilen. Ni ser ju vad Gårdon lyckades åstadkomma under tiden.

   

Nu har jag förtjänat lite vila och jag tror faktiskt att det finns ett avsnitt av The Hills, som jag inte har sett ännu.


Frukost

Sebbe kollar på någon Naturekanal där dom visar schimpanser och säger med ett fniss "Du e på tv!"
Skitkorven!

Nu har jag käkat frukost full med protein, så det är dags att ta tag i dagens sysslor.



Multikvinnavitamin, Omega3, Kesella naturell och jordgubb lime med sötmandlar och solrosfrön och mycket vatten. Det är en bra frukost för en kvinna i farten! =)
Hade dock velat ha i en halv banan också, men det fanns inte hemma. Något att lägga till på inköpslistan.

Dagens planer

Insåg precis att det kanske är läge att börja röja ur klädkammaren om kyl, ugn. micro och skåp ska byggas in där snart. Det är en del att städa ut som ni ser.



Ikväll blir det till att gå på spelningen THE JACK "RED CARPET EDITON". Dom beskriver det själva med de här orden:

Huset fullt!!
Dålig musik och mycket skratt!!!

=)

God morgon!

Nu står kaffebgryggaren och puttrar igen och jag väntar på Nyhetsmorgon precis som vanligt. Dom är i Sydafrika och Kristin Kaspersen ser oförskämt solbränd och glad ut. 

Jag orkade inte vara uppe längre än till nyheterna igår kväll utan det blev lite deckare och Aftonbladets Klick. Jag läste på deras hemsida att det var Robin Ericsson som åkte ut, men det kom ju inte som en överraskning. Jag förstår i och för sig inte hur Johan kan få vara kvar så här länge, men det är väl alla hans unga, galna fans. Livet är inte rättvist alla gånger.

Nu har det börjat och kaffet är klart! =)




Frågan är..

Frågan är om jag ens kommer att orka hålla mig vaken till tionyheterna. Jag håller på att somna sittandes.

Sitter och tänker på hur mycket jag lyfter i snitt per dag på jobbet. Jag jobbar i packgruppen där vi packar ner förstärkare i lådor. Om en förstärkare väger 15 kg i snitt och jag tar ut den en gång ur vagnen, vänder den två gånger, lägger ned den i lådan och sen lyfter upp lådan på pall, så är det 5 gånger 15 kg, vilket är 75 kg per steg. Sen är det 10 st i en vagn och det är 750 kg och jag kanske packar i snitt 4 vagnar per dag. Det är 3 ton! No wonders att jag har svällande muskler! :p



Förresten kanske jag ska bli nästa Silvstedt med tanke på att jag uppenbarligen finner nöje i att slänga mig med engelska uttryck här och där.

Ingen som skiner på Idol än så länge. Snark!

Dagmar

Ni som vet nåt om nåt vet väl redan vem som införskaffat denna härliga kappa från Dagmar!

Härligt att modellen är mörkhårig! =)




Wikipedia

Dagmar är ett kvinnonamn som brukar anses vara en nordisk variant av det slaviska namnet Dragomir(a) som är sammansatt av två delar med betydelsen kär och fred. En gammal vendisk form av namnet är Dargmara som alternativt har tolkats som bildat av de forndanska orden Dag - dag, och mara - mö.

Jag kan minsann!

Räkbaguetter klara och uppätna och en timma kvar till Idol och eventuellt lite Marabou (känns inte som jag får i mig mer nu dock). Skönt med helg!




Allmän beskådan!

Sebbe har lagt upp sitt använda plåster på handfatet för allmän beskådan. Han vet minsann hur man skojar till det på en fredagkväll!


Jag får det!

Jag FÅR ta en öl halv fem för det är fredag och jag har minsann städat och tvättat!
Jag har till och med tvättat kuddfodralen till soffan, så det är faktiskt inte de som ligger där nu, som ska vara där egentligen..



Blev lite ledsen när jag upptäckte att ett av dom stora genomskinliga glasen från Indiska spruckit i diskmaskin. Det fick bli ett lila istället.

Sebbe undrar om vi får något besök idag. Jag tror han saknar Anna & Ginny. Jag saknar också Anna & Ginny.


Nu ska jag chilla under tiden räkorna tinar till kvällsmiddagen som kommer att bli räkbaguetter. Ägg står och kokar och jag funderar på om jag ska ställa en flaska vitvin på kylning på balkongen. Jag misstänker i och för sig att varken Sebbe eller jag kommer att orka dricka något vin, men mirakel kan ju faktiskt inträffa! =)



Nu är det helg!

Det är så skönt med fredag och särskilt när man får glada nyheter. Sebbe hade köpt en snus, som hade ostängda portioner i, så vi skickade in den till Swedish match i onsdags eftermiddag. Idag hade vi fått ett paket därifrån med fem nya dosor och ett brev med en förklaring och en ursäkt. Det var snabbt jobbat och fint gjort tycker jag.

Sen fick jag ett telefonsamtal från IKEA och dom berättade att våra vitvaror och köksskåp kommer på onsdag nästa vecka. Det ska bli så skönt att få klart köket och att få en ugn igen. Jag ska baka så att hela grannområdet kan känna det! =)

 

Grejerna ovan kommer nästa vecka och dom ska byggas in i väggen på högersidan nedan. Vi har en klädkammare bakom den väggen, som tyvärr blir mindre. Men det är det absolut värt!



Nu ska jag städa lite!

Missuppfattning

God morgon!

Jag hade missuppfattat vilken dag vår vän skulle ha sin spelning. Den är imorgon och inte idag. Så nu blir det vanliga fredagsrutiner istället. Efter jobbet blir det förmodligen lite tvättning, städning, musiklyssning till en öl, lite godis, matlagning, tända ljus, lite mer godis och sen kommer jag förmodligen somna i soffan när Idol övergår i nyheter. =)

Vad ska ni göra?

Missfitta

Jag hade en diskussion på jobbet med en kille idag och när jag ifrågasatte en kommentar han gav, så svarade han:
"Du missfittade nog mig då".
Jag frågade:
"Missfittade?"
Han svarade:
"Ja!"

Jag blev lite upprörd över ordvalet. Jag kanske är pryd och känslig (som jag för övrigt ofta blir kallad av män när jag inte tycker att vissa könsdiskriminerande skämt är roliga), men det skiter jag i. Använd inte f-ordet om mig eller när du pratar med mig. Jag tycker att det ordet borde sluta användas överhuvudtaget. Om ni pojkar som uppfostras till att bli stora, starka män från dag ett när er mor tryckte ut er tycker att jag är känslig, så får ni tycka det. Jag kommer i alla fall aldrig sluta ifrågasätta och uttrycka mitt ogillande kring nedtryckande skämt.

En av anledningarna till att jag blir extra upprörd är för att jag håller på att läsa denna bok.



Den handlar om hur män skapas och formas av dess omgivning hela livet och det är ganska skrämmande faktiskt. Jag läser den boken lite i omgångar för det är mycket tungt innehåll i den, så jag behöver lite tid att smälta varje avsnitt. Det är därför jag läser lite lättlästa deckare samtidigt. =)

Med uppenbar känsla för stil

Nu har jag klagat tillräckligt om det här ämnet för idag.
Nu ska jag dricka te.

Annas lilla Ginny

Anna var ute med Ginny idag och kissade henne när två lösa hundar kom framspringandes. En av dom var lekfull och putte till Ginny i sin iver, så att hon ramlade och slog i huvudet. Hon blev medvetslös och slutade andas, så Anna gav den lilla snuttan luft med jämna mellanrum tills hon började andas och sprang sedan med henne i famnen till smådjursakuten. Där kviknade hon som tur var till efter ett tag och nu mår hon bra. Anna är världens goaste, snällaste vackra tjej och Ginny har den bästa ägaren, som hon någonsin hade kunnat få. Jag tänker på er snuttisar.


Najs!

Härligt! En dag kvar på arbetsveckan!

Camilla visade bilder som dom tagit på Elvis pappa idag på jobbet. Dom skulle köpa ett par av korten och bland annat ha ett på bilen. Det här var roligt tycker jag! =)

Tuff kille som står stadigt på jorden.

  

Jag & Pillan på jobbet.

 

Imorn är det fredag! =)

God morgon! Äntligen torsdag! Jag fick ett litet meddelande från min kära vän Anna att hon saknar mig, men misströsta ej min vän. Vi ses imorgon på spelningen! =) Jag tror att jag ska ha mina skinnimitationstights och den rockiga tröjan från Friis, men man vet aldrig. Jag kanske hinner ändra mig. Jag tror i alla fall att jag ska festa till det och måla nagellack. Jag får inte ha nagellack på jobbet, så det är inte så ofta som jag orkar besvära mig med det. Jag återkommer senare om varför! 
Anna har varit och shoppat utan mig i vecka, vilket egenligen INTE är ok. Men det ska bli spännande att se vad det var för något. Det förvånar mig inte om det är ett par lila stövlar! ;)
Här har ni Anna, Sebbe och jag på Annas födelsedag förra året!



Nu är det jobbdags. Ha en bra dag vänner, så ses vi sen!

Tropic thunder

Biotips!

Var beredda att hålla för ögonen om du är äckelmagad och går och ser denna filmen. Den är ganska rolig, men å andra sidan så är det nog svårt att få det tråkigt med skådisar som Ben Stiller och Jack Black! =)

Nu ska jag läsa min deckare. Sebbe ligger redan och löser korsord. =)



Tropic Thunder

Det syns att dom är släkt!

Mamma, pappa, valpen och stolte ägaren till fadern. Det är väl inget tvivel om saken va?! Man ser ju släktdragen i ögonen! =)


Paradisets dryck

Sebbe vill att jag ska köpa med mig mer vitaminbrustabletter hem efter jobbet idag. Igår morse när han drack ett glas, så satte han i halsen och stod här och harklade sig en lång stund och var nära att spy. Så kan det gå när tabletten inte är helt upplöst. Stackars plutten! Han är duktig som tar vitaminer på morgonen. Jag tar bara en stor kopp kaffe. Vad skulle man göra utan denna gudsförgätna (heter det så?) dryck?

 

Nu ska jag åka till jobbet. Möten och grejer idag.
Ha en bra dag vänner så ses vi sen! =)

Till dess din vrede upphör

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa lite. Alltid när jag lägger mig för att läsa, så ska Sebbe lägga sig och lösa korsord. Han somnar nästan alltid efter en kvart med korsordet på ansiktet och då brukar jag inte orka läsa mer heller. Nu har jag dock påbörjat denna spännande bok, som heter Till dess din vrede upphör av Åsa Larsson, så nu tänker jag lägga mig tidigare så att jag orkar läsa längre. Smart va?!



Den hjärtformade stenen plockade Sebbe till mig i Spanien. Kärlek! =)

Jag fått beställt linser också. Det blev bruna igen. Jag är inte redo för att bli blåöga riktigt än!

Dom här beställer jag på Shopping4net som ni kan kolla in här!


Lanzarote

Syrran var förbi en sväng nyss och berättade att hon, hennes kille, vår mamma och bror har beställt en resa till Lanzarote med barnen i januari. Sebbe och jag var där med Sebbes syrra och kille i april i våras och det var jättefint där. Jag tyckte i och för sig att det var lite obehagligt med alla vulkaner, men å andra sidan vad tycker jag INTE är obehagligt?! Jag är en fegis! Jag önskar i alla fall att vi också kommer iväg på en resa till värmen inom en inte alltför lång framtid. Just nu är det dock hund och kök som pengar och tid får gå till.

 

Papagayo

 

 

Jag tog kanske fem kort här när det var drinkdags, men Sebbe kliar sig på näsan eller gör nåt annat knasigt på varje kort.


Satans dryck!



Vi har en lite närbutik där dom säljer två Burn för 22 kr. Det är inte bra. Jag har en ovana att handla det varje gång jag är där, vilket är ett par gånger i veckan. Jag tror att jag är beroende. Det har i och för sig varit värre. Innan kunde jag dricka en energidryck om dagen, skit samma om det var Xray, Burn, Powerking eller Red Bull. Ibland till och med två, men då blev jag lite illamående. Ungefär som när man köper en stor godispåse när man är hungrig och äter upp den jättefort och inte orkar äta middag sen. Jag tror att jag måste börja avvänja mig

God morgon!

Vilka söta kommentarer ni har skickat om Elvis. Jag bjuder på en till bild för det! Här är Millan i sina mysbyxor, som valparna är extremt förtjusta i!

Ha en bra dag!


Innan Elvis kommer

Ni som är trogna läsare och inte varit hemma hos oss kanske undrar varför vi köper ny kyl, ugn och micro. Jo, det ska jag berätta! Anledningen är att vi renoverar köket och det här är vårat nuvarande lilla sommarstugekylskåp. Vi har bara spishäll än så länge, så jag längtar efter att ugnen ska bli installerad, så att jag kan baka bullar, bröd och göra pajer och lasagne. Den 18 november kommer dom ny grejerna och Elvis kommer den 7 december, så då är förhoppningen att det ska vara färdiginstallerat! =)

Spännande tider!





Nu ska Sebbe & jag kolla på film och äta apelsin. Jag har tagit multikvinnatablett, omega 3-tillskott, ätit sallad och blodpudding och nu blir det lite C-vitamin. Då måste väl vitamin-och mineralbehovet för dagen vara fyllt? =)

Trevlig kväll!

Blod

Det är så skönt att denna jobbdagen är slut. Det har varit en lång dag. Dessutom fick jag ett mms på jobbet av Anna när hon satt  och hade det piano på ett kafé. Jag skickade ett tillbaka på mig från jobbet. Min bröstkorg såg jättekonstig ut på mobilen, men här ser den väl ändå ganska ok ut?! =) Jag vill också sitta och dricka cappucino och läsa Sofis mode mitt på dan. Orättvist! ;)

 

Nu ska JAG ta det lite piano och sen ska det göras blodpudding.
Cya!


Elvis har växt!

Milla & Putte fick uppdatera oss med nuverande status på Elvis och hans syskon denna veckan. Lilla gullplutten växer och frodas!


Stolta bäraren!

Här är jag den stolta bäraren av Annas Louis Vuitton. =)


Hemma igen!

Nu har jag varit och firat pappa på fars dag. Pappa fick en morgonrock av mig och Sebbe och syrran och hennes kille köpte den fina orkideén på bordet. Här är pappa med syrrans lille pojk.

   

Här är syrran, sambon, sonen och lille kusinen.

 

Sen åkte jag in och hämtade Anna, så nu är hon och Tobbe här. Anna & jag surfar och Sebbe & Tobbe spelar NHL. Ginny har lekt lite med Gårdon, som blev nedtagen från lampan äntligen, men nu är hon lite trött och vilar.

   

Beställningar

Nu har vi varit på Ikea och beställt den här sektionen till vårat kök, så om ett par veckor kommer det. Då kan det kanske bli lite lussebullar och julskinka i ugnen till jul! Det är inte exakt den ugnen och micron, men dom vi beställt är snarlika och har ett par fler funktioner, pizzaugn bl.a.

Sen käkade vi lunch på Karma och så här social är min kära sambo när vi är ute! Nej, inte hela tiden, bara en liten stund. Vi har haft det så mysigt så!

   

Nu ska jag åka iväg och fira min käre far!


IKEA!!

Oj, oj, oj nu är det bråttom! Sebbe vill att vi ska åka till Ikea och då gäller det att snabba sig och göra sig iordning innan han hinner ändra sig.
Ses sen! :)

Kanske inte!

Det kanske inte blir en så fin dag ändå. Helt plötsligt ser himlen grå ut och en snålblåst drar in. Det skulle inte förvåna mig om det förbannade regnet är på intågande också. Det kunde väl ha varit värre antar jag.

Jag insåg för en liten stund sen när jag satt och drack mitt morgonkaffe att jag spenderade större delen av min födelsedag i min velourpyjamas. Den gamla, inte den nya. Enda gången på dagen som jag inte hade den på mig var när pappa och jag köpte blommor och tårta. Sen var det fullt ös hela dagen. Vi fick trevligt besök av Anna, Ginny, Charlotte och Pocket under matlagningen och efter det hade jag tänkt duscha och byta om. Klockan sprang dock iväg så fort, så ingen tid fanns för klädombyte. Sen kom familjen och efter det kom Anna och Tobbe och jag satt fortfarande i myskläderna. Hehe, det var inte så dumt faktiskt. Nu ligger den i alla fall i tvätten, så nu är det den nya, lila som gäller! =)



Jag inser att jag verkar vara extremt bortskämd med alla fina presenter och grejer som jag harfått och köpt till mig själv på sistone och jag kan hålla med om att jag är det. Men nu ska det inte shoppas hejdlöst på ett tag för nu väntar min kärestas födelsedag nästa månad, julafton med klappar och fars dag idag. Så tider då jag skämmer bort andra är att vänta istället! ;)

Godmorgon på Fars dag!

Det verkar som om det blir en fin dag idag. Solen börjar titta fram och himlen är ganska klar, dessutom så regnar det inte. Snart blir det förhoppningsvis Nyhetsmorgon om jag har tur och lite kaffe, sen ska jag försöka komma på något att ge pappa idag. Det är ganska svårt att komma på något faktiskt, men jag får tänka till lite nu i soluppgången och i koffeinruset.

Det blev Kicken som jag förutsåg. Man kan inte vara butter på TV! Skit samma om man inte åker så bra, men man måste vara trevlig, glad och sprudlande mot publiken, så röstar dom på dig ändå, men inte om du är butter. =)


Anna Hobbit

Det är nästan lite skrämmande, spöklikt hur lik Anna är en Hobbit!



Boooohooooo! Spooky!!

 

Jag fick lägga upp denna bilden faktiskt. Eller hur Anna?! Du sa det! Dessutom har du lagt upp kort på vår obäddade säng även fastän det inte var OK! :p

Sura Kicken

Varför såg Kicken så sur och grinig ut i Stjärnor på is idag? Och varför slänger Carolina Gynning ut med händerna så ofta efter hon sagt något? Det är som sådana där steppare gör efter en steppshow väl?! :p

Jag tror Kicken hänger löst och får åka hem för han såg så butter ut! Vad tror ni? Man kan ju inte vara butter i TV! Nej, där får man bita ihop och le tills man får kramp i käkarna, Så är det, sådeså!

Stjärnor på is

Moby

Roliga öl är roligt, godis är roligt, Moby är roligt!



Saknar Anna dock! :p

Saturday night!

Den jäkeln vet att han inte får sitta i lampan, men tror ni att han bryr sig?! :p



Nu ska vi laga lite mat med Takida i bakgrunden. Tur vi har ljudresurser till hands! Stilrent och fint! Eller kanske inte! Bra ljud i alla fall! =)




Lördagen är räddad!

Sebbe och jag har varit ute på stan en sväng och handlat lite. Jag bytte en av presenterna, som jag hade fått två av till linne & shorts från (surprise!) Friis & Company. Det blev en Rosebud också. Lite skum smak av honung på denna bara. Vet inte om jag riktigt gillar den än..


Sen införskaffade vi lite frukt, godis, tidningar och god dryck som står på kylning, så det kommer bli en bra lördag också!



God morgon!

Nu är det Nyhetsmorgon, kaffe och vattna och ge näring till blommorna som gäller.

Min vackra mamma busade med Milian igår. Jag tror inte barn kan få bättre mor-och farföräldrar.



I denna ska jag bo hädanefter! =)


Tack alla för en underbar födelsedag!

Nu har familjen varit här och vi har ätit frukttårta och wienertosca. Det var jättemysigt! Sebbe passade Milian en liten stund också.

   



Det här fick jag av min kära Sebastian.
Linne med tillhörande trosa från Friis+Company och trosor hela veckan från samma. Sen det sista paketet på eftermiddagen var en lila Juicyvelour!! Ååå, vad jag älskar dig Sebbe!! Fast jag hade gjort det lika mycket även om jag inte fått Juicy! ;)

   

Syrran hade också köpt den första presentasken, så den ska jag byta imorgon mot en annan liten sak, som jag har spanat in, Eller jag ska snarare byta den från Sebbe för den var lite för stor och syrran köpte en storlek mindre. Det blir hur bra som helst.

Anna & Ginny gav mig en ansiktsbehandling i present och Ginny blev jättevåt när hon fick gå hela vägen till butiken i regnet. Stackars liten!
Dom fina orkideérna är från mamma och pappa med en presentpeng till! =)

       

Till sist kom Anna förbi igen med Tobbe och dom käkade lite tårta. Det var ett bra avslut på kvällen tycker jag, så nu vill jag bara TACKA alla mina nära och kära som har gjort denna dagen helt fantastisk. TAAAACK och kram och god natt.



Sebbes paket!

Jag har fått ett till paket av Sebbe! :D



Ni får se sen vad det var också!

Bästa presenten! =)

Anna, Ginny & Charlotte var här och hälsade på och lämnade paket. Söta vänner jag har!



Nu väntar vi på att mina föräldrar, Romeo, syrran och hennes lilla Milian ska komma och så ska vi äta tårta.
Vi ses sen! =)

Kalasradion!

Nu har pappa och jag varit och hämtat tårtor och blommor. Ni får såklart se dom senare. Precis i lagom tid tills jag kom hem hörde jag en hälsning från mina föräldrar på Radio Hallands kalasradio. Dom önskade mig grattis på 28-årsdagen och önskade även att dom skulle spela min favoritlåt när jag var liten! Born in the USA med Bruce Springsteen var det och dom spelade den också! Jag blev rörd till tårar. Skyller det mest på mina minipiller :p (kan ju inte sitta och lipa helt okontrollerat hur som helst) men tack mamma & pappa! Ni är bäst!

Man kan lyssna på inslaget i arkivet här!


Indiska

Här är det jag köpte på Indiska igår. Dom stora glasen längst ner till höger och dom fina skålarna högst upp.



Indiska

Gårdon håller på och tjatar om att vi ska börja festa nu, men det får nog vänta ett tag till. Jag börjar bli jäkligt trött på honom faktiskt. Det är någon slags konstig hatkärlek där. Ginny var riktigt förbannad på honom igår också, så det är inte bara jag. Man tycker ju att han borde kunna tagga ner på min födelsedag i alla fall, men nä nä!!

 

Carina är glad idag, för det är hennes födelsedag! =)

Imorse kom min kära Sebastian och väckte mig med ljus, kaffe och presenter och sjöng både "Ja må hon leva" och "Med en enkel tulipan". Så fint! =) Och jag har redan fåt meddelanden och telefonsamtal med gratulationer. Jag fick t.o.m. ledigt från jobbet idag, så det kan inte vara mycket bättre. Kanske om solen kunde skina lite i så fall!

Idag ska jag pyssla lite hemma, träffa pappa och välja ut en blomma, hämta tårtor och sen kommer framiljen på besök. Det verkar bli en fin dag idag!

Här är mina öppnade presenter. Ni får se sen vad det var i!



Sebbe har förresten blivit riktigt grym på att brygga kaffe. Nu står andra omgången för idag och puttrar, så jag ska klunka i mig ett par koppar till snart. Härligt med ledig dag!


MTV's Europe Music Awards 2008

Är det någon mer än jag som undrar varför Kate Perry står i en kort rosa klänning med särade ben och blir filmad nedifrån, så man tittar rakt upp i hennes guldiga trosor?! WTF!?

Livesändning

Torsdagkväll

Anna kom hem till oss efter jobbet och vi åkte till Kungsmässan och tittade lite i affärer. Jag köpte ett par saker på Indiska, som ni får se sen när jag plockat upp dem. Handlade man för 200 kr så fick man dessutom senaste numret av Chic. Trevligt!

 

Sebbe passade Ginny när vi var borta,

 

Anna och jag åt sushi till middag! =)



Nu dricker vi te och tittar på Du är vad du äter!

På återseende inom kort!

Graphic Tees

Jag vill ha sjyssta, oversizade Tees!

Urban outfitters har några trevliga!

     

UrbanOutfitters

Röda stretchbyxor

Dom här röda stretchbyxorna köpte jag på HM för ett par år sen för 198 kronor om jag inte minns fel. Jag älskar dom, men dom har dessvärre tappat färg och nu är jag på jakt efter ett par liknande i rött. Någon som har tips på var jag kan hitta ett par?



Vi hade en liten diskussion idag på jobbet om mode och då var det en kille som tycker att det är väldigt många tjejer, som använder tröjor som går in under bysten och sen står rakt ut så att det ser ut som att dom är gravida. Han tyckte inte om dom och undrar varför så många använder det plagget. Jag sa att det är antagligen en tunika du menar, men då opponerade sig en annan kille och sa att en tunika är en slags skjorta som är rak i modellen och inte alls går in under bysten. Ja, det finns nog många modeller av tunikor, men han tyckte inte det var ok att kalla alla dessa för det namnet. Vi släppte det till slut och då undrade den första killen vad dom tröjorna heter, som det ser ut som att huvudet sticker upp ur en vulva.. Jag svarade: det är nog en tröja med stor polokrage. Vad ska man svara!? Kul i vilket fall som helst att höra killars tankar om kläder!

Tunika på Wiki!

På begäran

Jag har fått en förfrågan av en arbetskamrat om att lägga ut en bättre bild på delen i köket där vi har tagit fram muren. Så här är den!



Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra med den, om den ska slipas, lackas eller målas, men jag tycker den är cool som den är också. Lite ruffigt! =)

Barack Obama

Jag vaknade imorse och insåg lite besviket att jag missade Desperate housewives igår för andra veckan i rad. Jag tänkte att jag skulle satt larmet igår, så att jag inte glömde av det, men jag glömde sätta alarmet också. Repris tack! När jag slog på teven, så blev jag desto gladare när nyheten att Barack Obama vunnit presidentvalet i USA. Jag ser fram emot en spännande tid fylld av goda förändringar och förhoppningar som infrias. Han känns i alla fall tusen gånger mer förtroendeingivande än dom andra karikatyrfigurerna som suttit på höga positioner innan.

Nu ska åka till jobbet. Tack Camilla förresten för att du hjälpte mig fixa blixtinställningar på mobben! Och tack Anna för att du är min första prenumerant! =)



Ha en bra dag!

Righteous kill

Ett biotips! Sebbe och jag har sett Righteous kill med Al Pacino och Robert De Niro och den var ganska bra faktiskt. Robert De Niro är riktigt grym. Så gå och se den nu en helg i vintermörkret och bunkra upp med en massa popcorn och stora läsk, så att ni blir kissenödiga halvvägs genom filmen! =)

Läs recension här!

Laxpytt

Sebbe och jag har köpt laxpytt, som jag tillagade igår. Jag var lite nervös för hur det skulle smaka för Anna hade gett den ganska negativ kritik. Jag blev dock glatt överraskad. Jag stekte på den ganska hårt och blandade i wokgrönsaker med kryddningen vitpeppar och örtkryddor. Till det hade vi örtsås från fiskbilen och det blev faktiskt väldigt gott.
Så Anna det här får du testa! =) Det smakade nästan som Janssons frestelse.



Vi har en påse till som jag tänkte köra på idag med, men idag ska jag koka lite potatistärningar, brysselkål, ägg och squash som jag ska komplettera med. En sås med creme fraiche, majonnäs och peppar blir det till. Det blir spännande att se hur det smakar. Efteråt ska jag belöna mig själv med att läsa Sofis mode. Bra kväll!

Carina Vill!

Jag vill dricka kaffe framför Nyhetsmorgon, surfa lite, läsa lite i dom nya böckerna och gå ut på promenad med Anna & Ginny, äta sushi och dricka chailatte.



Istället för att få denna dagdrömmen uppfylld, så ska jag cykla till jobbet i ett ruggigt november.

Tror ni att Obama vinner i USA-valet och tror ni att han får några sympatiröster för att hans mormor gått bort?

God natt!

Mycket hundsnack och inget The Hills, så nu får jag ha abstinens efter det tills imorgon.

Här är tröjan från Friis+Company som är mitt senaste inköp. Finns också i ett kortare linne.



Paketet som jag hämtade innehöll två böcker, men jag har inte orkat packa upp dom än. Jag återkommer om det. Nu är Carina trött.
Sova!
God natt!

Kaffe & ett jävla rockband!

Camilla, Putte & Cappe är här på kaffe och det slutade så här!

   

Barn på nytt!

Sebbe har bett mig skriva en önskelista till min födelsedag! Jag blir ju som barn på nytt när jag blir ombedd om en sån sak. =)

Fast man kan inte få allt på listan sa han efteråt och det förstår jag säger jag med en putande underläpp.

Jag har fått en postavi idag också och tyvärr är jag så nyfiken, så jag måste nog cykla ner och hämta ut det paketet idag. Ska bara sätta ihop min cykellampa, som åkte i marken häromdagen och hoppas att den fortfarande fungerar. Det är ju ett krav att ha i det här vintermörkret.

På återseende!

Stress

Sebbe ringer mig en halvtimma innan jag slutar och säger med en blandning av ängslan och förtvivlan: Jag har glömt min hemnyckel. Du måste komma hem nu!
Det var inte så mycket annat att göra än att sätta sig på cykeln och skynda sig hemåt. Helt genomsvett blev jag, men jag brände nog lite fler kalorier än vad jag brukar göra på hemvägen annars.

Ni blir det lite kaffe och sen ett avsnitt av the Hills.

Jag ska visa mitt senaste inköp ikväll också! =)

Puppies & smörgåstårta

Nu har vi varit hemma hos Putte & Camilla och blivit bjudna på smörgåstårta (Camilla har gjort den själv), tårta och kaffe. Smörgåstårtan var jättegod! Jag tror jag ska be om receptet.



Sen åkte vi och hälsade på Elvis och här är den stolte fadern!



Sebbe är lite avis där i bakgrunden när Elvis låg och sov hos mig en stund! =)

 

Elvis syster.


Blommor

Köpte ett par nya blommor idag. Dom lyser upp så fint i fönstret!


Söt!

Pernilla Wahlgren är söt som få i sin Topshopklänning.

Hon tipsar även om Leilei. Kika in här!


Vilken härlig dag!

God morgon!
Idag är det riktigt kallt och frostigt ute, men ack så vackert när det är blå himmel och solen skiner.
Nu blir det kaffe och så ska jag försöka få se på Nyhetsmorgon. Sebbe har blivit fast i något PS3-spel, så det är inte helt lätt att få titta på vanlig tv då. Han har påminnt mig om att jag kan se på Nyhetsmorgon på nätet, så vi får väl se vem som vinner.
Senare ska vi och titta på hundvalparna. Det är bara en månad kvar tills Elvis flyttar in hos oss nu. Jag lägger upp lite bilder i e.m.

Nu är det kvällen

Anna, Ginny, Tobbe och Freddy har varit här och umgåtts lite med oss ikväll, vilket var väldigt trevligt såklart.

Anna har köpt ny, fin jacka från Raglady.

 

Här sitter dom och kollar på Stjärnor på is alternativt någon fotbollsmatch, som det slogs över till emellanåt.

 
I paketet jag hämtade låg jackan från Pinky.


Saturday night!!

Nu har vi varit på kalas! Mycket trevligt! Jag har varken träffat syrran, mina föräldrar eller syskonbarn på alldeles för länge, så det var roligt att träffas allihopa.

Syrrans kille hade köpt fina rosor!



Sebbe & jag köpte en halsduk från Rules by Mary.



Syrran & vårat söta brorsbarn Naya!



Pappa och syrrans lille goa Milian som jag är gudmor åt.



Mitt andra brorsbarn Romeo som jag också är gudmor till.
Gullunge!



Ni får se sen vad det var i paketet jag hämtade förut. =)
Nu ska vi ha lite vänner hemma!
Cya!

Hittat

Jag hittade tröjan och lite mer grejer i en svart sopsäck som stod i ett hörn på vinden. Tänkte kika runt lite mer, men jag råkade välta lampan så att den gick i sönder. Jag får fixa en ny senare. Denna väskan hade jag helt glömt bort att jag hade. Jag har velat ha en i den färgen, men inte hittat någon så det var ju inte fel att jag redan hade en. Sen tog jag på mig denna halsduken för det var så kallt däruppe och den fick också hänga med ner en sväng. Nu ska vi snart iväg! Hej så länge!

 

Frukosten avklarad

Nu har vi äntligen orkat käka lite frukost. Skönt med helg när man kan ta den när man känner för det och bara gå runt och slappa i flera timmar. Jag kom på att jag fick en fin, stickad, rosa tröja av min mamma för ett par år sen, Jag undrar vart den har tagit vägen? Det får bli en trip upp till vinden för jag har en tendens att städa undan det mesta dit.

Anna var ute med Helena igår och svirade på Peacock.
Finest fångade ögonblicket!
Så fina så!



Efter vinden ska jag hämta mitt paket och köpa present till syrran och sen blir det kalas. Usch vad tiden flyger iväg!


God morgon!

Jag blev så mätt och trött av räkbaguetten igår, så jag somnade i soffan efter att Kevin B hade sjungit klart i Idol. Nej, förresten Sepideh hann jag nog lyssna lite på också om hon var efter.. Kevin tycker jag är helt klart bäst med sin otroliga utstrålning. Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen ska jag köpa present till syrran för hon fyller år idag och vi ska dit på kalas. Jag har ett paket som väntar på mig och som jag måste hämta upp idag med! Ni får se sen! ;)

Glad lördag!

RSS 2.0